reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ahaha ma to sens, w końcu w owulacje potrzebna kopulacja 😂
no tak , masz rację 😃😃
Cracking Up Lol GIF by HULU

Część dziewczyny ☺️
Ja wczoraj tylko Was nadrobiłam i poszłam w kimanko. Pisałam o byciu świadkową, o mały włosy i nic by z tego nie było. Mądra ja, zapomniałam dowodu 🤦🏻‍♀️ na szczęście uznali mi dowód z aplikacji - dobrze że zachowałam resztki rozumu i pomyślałam o niej 🙈 z rana też przywitała mnie @, więc moje zaćmienie zrzucam na nią 😁

@anyżowe_love cieszę się że nareszcie się udało 💪teraz możesz działać dalej 😍

@agata8051 bardzo mi przykro 😔😔😔 mam nadzieje że uda się znaleźć jakiś dobry plan działania, abyś mogła zostać mamą ✊🏻
Ufff... szczęście że się udało z tym dowodem🙂
Współczuję @ na samą uroczystość :/

Dziękuję bardzo, ja też jestem zadowolona 🤩

Wiecie z tym wcześniejszym testowaniem to jest też tak, że jak są jakieś dziewczyny, które mają wdrożyć leki od pozytywnego testu to chcą wiedzieć jak najwcześniej żeby móc działać i mieć poczucie siły sprawczości. Takim przypadkiem jestem ja gdy od pozytywnego testu mam brać acard 150 :)
Ja tez od pozytywnego testu muszę brac heparyne. Acard biore caly czas tak mi kazała gin . A i jeszcze mam eutyrox bo mialam trosze za wysoka tarczycę

Dziewczyny powiedzcie mi ze źle nie zrobiłam wczoraj spotkałam sie z kolezanka i piliśmy wino aa ja zapomnialam ze za kilka dni testuje . I teta tak sobie mysle ze jak dziewczynom juz wychodza tak wczesnie testy pozytywne . A ja pilam to wino czy nie zaszkodzilam w razie czego fasolce?

Dziewczyny powiedzcie mi ze źle nie zrobiłam wczoraj spotkałam sie z kolezanka i piliśmy wino aa ja zapomnialam ze za kilka dni testuje . I teta tak sobie mysle ze jak dziewczynom juz wychodza tak wczesnie testy pozytywne . A ja pilam to wino czy nie zaszkodzilam w razie czego fasolce?
Daj spokój, teraz nie ma opcji żeby się coś stało bo jest za wcześnie ;)

reklama
Jutro mam wizytę u gina żeby zobaczyć co z tą moją torbielą i czy od przyszłego cyklu mogę wrócić na stymulację, także trzymajcie proszę kciuki 🙏🏻🥺 strasznie się stresuję 😔 W obecnym cyklu raczej nie pokładam nadziei
Hej.
Ooo widzisz..mi też zrobila się torbiel, i nawet pomyślałam że może to skutek tych stymulacji.
Nie wiem.
Bierzesz coś? nie pamietam, czy to Ty pisałaś mi, że bierzesz Primulot.Nor?
Dziś jest 5 dzień od kiedy go biorę, dostałam na 10 dni.
We środę idę na kontrolę

Do góry