Po mtx beta może spadac nawet 3 bite miesiące a ciaza wchłaniać się kolejnych 6-9, wiec lekarz nic na to, bo czasu nie przyspieszy a robić operację tylko dlatego ze się dłuży to bez sensua lekarz co na to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po mtx beta może spadac nawet 3 bite miesiące a ciaza wchłaniać się kolejnych 6-9, wiec lekarz nic na to, bo czasu nie przyspieszy a robić operację tylko dlatego ze się dłuży to bez sensua lekarz co na to?
y my prawie tak samoJa 5 lat temu 30 stycznia zaszłam w ciążę, którą poraniłam i dziewczynka w moim śnie mowila, ze do mnie wróci, a teraz też mam testować 29/30 stycznia i będzie jeszcze większy ból, jak się nie uda
Jprd bliźniaki jak nicDziewczyny mam wyniki
Aż się boję bety poniedziałkowej
jeśli prywatna klinika to podstawy powinny być w ciągu kilku godzin, reszta trochę późniejMy po badaniu nasienia.
Partner się zestresował bo nie sądził że lekarka na wywiad go weźmnie i był wściekły. Cała powrotną drogę się nie odzywał. Ale powoli mu przechodzi
Chciałam zapytać ile się czeka na wyniki (mieliśmy rozszerzone) ?
Z tego wszystkiego nie zapytaliśmy
Nie powiedziałam że nie ma sensu Sama sprawdzam testami czy spada czy nie Tylko myślałam, że chcesz porównywać betę z testami a to średnio miarodajneNo patrz czyli jak Ty chcesz sprawdzić czy spadła to ma sens a jak ja to sensu nie ma
Nie, myślałam ze serio jak są od 25 to jak jest mniej to nie pokażą xd wyzej pisałam ale już mi tu wyjaśniono No nic, muszę wziac kolejne dawki cierpliwościNie powiedziałam że nie ma sensu Sama sprawdzam testami czy spada czy nie Tylko myślałam, że chcesz porównywać betę z testami a to średnio miarodajne
Spoko, ja Cie naprawdę rozumiem. Też czekałam tylko na moment kiedy nie zobaczę drugiej kreski. Jakie to dziwne uczucie czekać aż zniknieNie, myślałam ze serio jak są od 25 to jak jest mniej to nie pokażą xd wyzej pisałam ale już mi tu wyjaśniono No nic, muszę wziac kolejne dawki cierpliwości