Kitsune
Moderator
Super!!Aaaa udało się! Po dwóch miesiącach walki zwalczyć to Urea govvno
Za tydzień w niedzielę drożność wkońcu, już umówiona jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!Aaaa udało się! Po dwóch miesiącach walki zwalczyć to Urea govvno
Ja też. Rzadko tu zaglądam, jakoś kiepsko z czasem. Miałam nadzieję że już kolejny osikany.@Mademoiselle_Nika ty jeszcze nie nasikałaś kolejnego testu??? Dziewczyno ja tu czekam...ile jeszcze?
Wspaniale! Zaraz rozkręca się same dobre wieściAaaa udało się! Po dwóch miesiącach walki zwalczyć to Urea govvno
superAaaa udało się! Po dwóch miesiącach walki zwalczyć to Urea govvno
No widocznie Ty musiałaś rozpocząć passę dobrych informacji na styczniowych kreskachWspaniale! Zaraz rozkręca się same dobre wieści
No widocznie Ty musiałaś rozpocząć passę dobrych informacji na styczniowych kreskachWspaniale! Zaraz rozkręca się same dobre wieści
Ja u siebie Ureaplasme wykryłam poprzez wymaz z szyjki macicy metodą PCR.Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, ale nie nowa w staraniach. Z mężem staramy się już od 20 miesięcy ) od dwóch dni czytam cały wątek i się bardzo cieszę, z E tu trafiłam!
Przede wszystkim to ogromne gratulacje dla @aurii_orelii - popłakałam się jak czytałam Twoje wpisy
Mam kilka pytań:
- czy jakaś z Was tu obecnych miała robioną histeroskopię?
- czy wiecie może czy ureaplasma wychodzi w posiewie z szyjki tlenowym/ beztlenowym?