KaMaLi
Fanka BB :)
Gratulacje, spokojnych 9 miesięcyMacie,
Ale chyba nie potrzebna komisja chujocieni. Zobacz załącznik 1602561
Trzymam kciuczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, spokojnych 9 miesięcyMacie,
Już masz, zdjęcie robiłam i test rozbierałam trzęsącymi się rękami@Mademoiselle_Nika nie śmieszkuj a wrzucaj
Hej! Ja miałam histeroskopie, więc pytaj o co chceszHej dziewczyny! Jestem tu nowa, ale nie nowa w staraniach. Z mężem staramy się już od 20 miesięcy ) od dwóch dni czytam cały wątek i się bardzo cieszę, z E tu trafiłam!
Przede wszystkim to ogromne gratulacje dla @aurii_orelii - popłakałam się jak czytałam Twoje wpisy
Mam kilka pytań:
- czy jakaś z Was tu obecnych miała robioną histeroskopię?
- czy wiecie może czy ureaplasma wychodzi w posiewie z szyjki tlenowym/ beztlenowym?
Dobry wieczór wracam jak bumerang, niestety nie po 9 miesiącach… kolejna ciąża stracona, na razie brak sił na walkę o kolejną… proszę o wpisanie na ławkę.
Gratulacje kreseczek dla dziewczyn obyśmy wszystkie po kolei stąd znikały i szybko nie wracały
NieeeeeeeDobry wieczór wracam jak bumerang, niestety nie po 9 miesiącach… kolejna ciąża stracona, na razie brak sił na walkę o kolejną… proszę o wpisanie na ławkę.
Gratulacje kreseczek dla dziewczyn obyśmy wszystkie po kolei stąd znikały i szybko nie wracały
Jprd kolejna szczęśliwa mamusia będzie cuuuudownie...gratki dziewczyny, cieszę się ogromnie z WamiMacie,
Wypierdalasz!Macie,
O i tu już widać wyraźniej, to nie chujocień...Macie,
Toż to dwie kreski !Macie,