reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Wolę myśleć, że nie ma przypadków - są znaki :)
Tak co do znaków to rano w Wigilię kroiłam jajka do sałatki i pierwszy raz w życiu trafiły mi się dwa żółtka w ugotowanym jajku a nawet dwóch, od razu powiedziałam, że to znak, a w Wigilię właśnie zaczynałam pierwszą stymulację. Narzeczony się ze mnie śmiał że zabobonna jestem i głupoty gadam, ale kiedy na monitoringu się okazało, że mamy dwa jajeczka dominujące i ginekolog powiedziała o możliwości ciąży bliźniaczej to zaczął się nakręcać, że nic przeciwko temu by nie miał 😂😂

Załączniki

• 3c0be0cb-bf0b-467d-a2f2-12738fd76e52.jpeg
    3c0be0cb-bf0b-467d-a2f2-12738fd76e52.jpeg
    75,5 KB · Wyświetleń: 48
  • fd60b329-71ca-4ce5-bc51-95a5acaf72ff.jpeg
    fd60b329-71ca-4ce5-bc51-95a5acaf72ff.jpeg
    60 KB · Wyświetleń: 54
Dziewczyny chodzi mi o taki który wykryje ciążę dopiero przy becie nie wiem 50? Bo ja w drugą stronę sprawdzam 🤪
Ale trochę bez sensu sprawdzanie przyrostu bety testem i porównywanie do wyniku z krwi.
Test to tylko kawałek papieru. Znam testy które chujowo wybarwia się przy becie 100.

Ale trochę bez sensu sprawdzanie przyrostu bety testem i porównywanie do wyniku z krwi.
Test to tylko kawałek papieru. Znam testy które chujowo wybarwia się przy becie 100.
Ja jedynie porównywałam sobie pinkami czy na pewno spada. 4 dni temu jeszcze kreska mocno widoczna, dzisiaj już prawie wcale. Więc mam pewność że beta już praktycznie 0

Betę i tak sprawdzam co tydzień a chciałam sprawdzić czy przyspieszyła a nie mam już siły być kłuta co kilka dni bo mam już zrosty a cierpliwości mi tez brakuje po tylu tygodniach. Uznałam ze jeśli beta była powiedzmy 100 a nie wybarwi się w ogóle test typu 50 to mogę założyć ze spadło do 49 🤪

reklama
Betę i tak sprawdzam co tydzień a chciałam sprawdzić czy przyspieszyła a nie mam już siły być kłuta co kilka dni bo mam już zrosty a cierpliwości mi tez brakuje po tylu tygodniach. Uznałam ze jeśli beta była powiedzmy 100 a nie wybarwi się w ogóle test typu 50 to mogę założyć ze spadło do 49 🤪
Uwierz mi, że bardzo dobrze Cię rozumiem. Ja mam liche żyły, zrosty i sama myśl o kłuciu przyprawia mnie o zawrót głowy. Najgorsze pobieranie dla mnie to było właśnie takie to sprawdzające betę czy dobiła do wyniku gdzie nie ma ciąży.
Jesteś po zabiegu? Czy samoistnym?

Do góry