amusedxxx
Fanka BB :)
@aurii_orelii czekamy na wieczorny test różne tu już były cienie po zastrzykach, ale Twój test to już ma kreskę mega porządną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możliwe, tylko do niego chyba trzeba trafić na dobry dzień i już później wizyty wszystkie są ok.A to często się zdarza, zależy na jaki dzień się trafi do lekarza
Tak chyba właśnie podziałamy. Tylko po prostu bałam się, że lekarz powie, żebyśmy się do czasu histero noe staraliA nie chcesz spróbować umówić histero na NFZ? Nawet jakbyś miała chwilę poczekać na badanie, to przecież w tym czasie możecie działać bez niego.
no mnie też przytłoczyły. Nie wiem co z tymi kirami etc, teraz mam wyrzyg i nie chce robić nic.Strasznie mnie wczoraj przytłoczyły te wszystkie kwestie badań do zrobienia, czytania co jeszcze można by zrobić. Potem w nocy nie mogłam spać Fajnie byłoby trafić na jakiegoś lekarza, któremu można by było zaufać bezgranicznie, tak żeby, że tak powiem, złapał za rękę i zaprowadził prosto do świeżutkiego, różowego bobaska. Ale w tych czasach kiedy mamy taki dostęp do informacji to ciężko już nie sprawdzać sensowności każdego zalecenia, badań itp z jednej strony dobrze, ale z drugiej człowiek już głupieje w pewnym momencie
Mam i nie mam. 2 lekarzy mówi, że nie, jeden ze tak.Z tego co pamietam masz pcos? To niestety testy mogą nie wychodzić tak jak powinny :/ jeśli chciałabyś potwierdzić czy owulacja już była to może np zbadaj progesteron 7 dni po najciemniejszym teście?
To jedyna opcja to do testów dołączyć monitoring albo mierzenie temperatury i zobaczyć czy się jedno z drugim pokrywaMam i nie mam. 2 lekarzy mówi, że nie, jeden ze tak.
Tak, wynik był dobry. Powiedział, że cytologia i USG raz na pół roku, a USG piersi raz na rok XDA miałaś dobre wyniki?
Albo może mu się spodobałaś
Byłam kiedyś całe dwa razy i takiego moim
pseudo gina. Na początku studiów, mało kasy, a w sumie zależało mi wtedy na szybkim 'przegladzie' i recepcie na anty.
Na pierwszej wizycie chciał zbadać piersi, mówię okej. Ale to było bardziej macanie moim zdaniem, wyglądał przy tym jak jakiś zbok. Przysięgam. Za miesiąc przyszłam po receptę i on znów chciał piersi badać. To była ostatnio moja wizyta u niego