mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Niby do tej endokrynolog zawsze nie ma miejsc ale na fb też widziałam inf żeby unikać. No i tak mnie zniechęciła ostatnio tym wiekiem.... ze 32 to duzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj było tylko jednotorowo zabrakło usgGeneralnie badanie piersi zawsze robi się dwutorowo - zarówno badanie palpacyjne jak i USG.
Dobry lekarz to podstawa. Ja mimo, że w swoim mieście mam kilku dojeżdżałam 60 km. Teraz nawet na zwykły monitoring prawie 150km. Ale wiedziałam, że płacę specjalistom, którzy i indywidualnie podchodzą do mojej osobyA ja właśnie zaczęłam szukać nowego endokrynolog tak hak radziłyście ale już sama o tym myślałam wcześniej. Tylko w moim mieście na necie nic nie mogę znaleźć. A ta moja wizyta 200 lub 220 już nie pamiętam. 5 min wizyty wypisze receptę i w zasadzie tyle
BudżetowoTutaj było tylko jednotorowo zabrakło usg
Ale @moniamarzyo2dzidzi wspomniała ,że chce żeby ktoś świeżym okiem spojrzał na jej przypadek, a nie tylko wypisał receptę.Jeśli chodzisz tam tylko po recepty, to pamiętaj, że możesz od lekarza rodzinnego dostać normalnie receptę na leki, które stale przyjmujesz Moja lekarka ma profil na lekarzebezkolejki, klikam że chcę receptę, wpisuję nazwę leku i ilość opakowań i dostaję kod recepty tego samego dnia. Można też zadzwonić do przychodni i normalnie wypiszą receptę.
wizytę mam za miesiąc dopiero. Ale myślę że od października spadło trochę te tshDobry lekarz to podstawa. Ja mimo, że w swoim mieście mam kilku dojeżdżałam 60 km. Teraz nawet na zwykły monitoring prawie 150km. Ale wiedziałam, że płacę specjalistom, którzy i indywidualnie podchodzą do mojej osoby
w sumie to mega duże nie było. 2.5wizytę mam za miesiąc dopiero. Ale myślę że od października spadło trochę te tsh
Monitoringu nie miałam jeszcze nigdy. Teraz 22 mam ginekologa to przynajmniej się dowiem czy owulacja była.w sumie to mega duże nie było. 2.5