aurii_orelii
Fanka BB :)
Na bazarku no rejczela która z Was przymierzała zimą spodnie na kartonie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na bazarku no rejczela która z Was przymierzała zimą spodnie na kartonie?
Ja jestem bazarkową dziewczyną. Uwielbiałam jeździć z mamą na bazaryNa bazarku no rejczel
ja pamiętam! Ale miałam teraz taki armagedon, że nie miała kiedy napisać. Mówiąc po korporacyjnemu: zabiorę się za to asap@Mademoiselle_Nika ja dalej czekam na jakieś info o diecie przeciwzapalnej
Ooo to ja YMilenialsi (Y) urodzeni 1980-1994
Z - 1995-2009
Alfa - 2010-2024
Wstawiłam listę badań do 1 posta, żeby było łatwo znaleźć. Tam gdzie kalendarzA jakie badania nqa sam początek wystarcza??
Mam to samo z neurologiem syna. Dodzwonić się nie da, ciągle wyłączony, zajęty, albo ktoś odrzuca Za każdym razem muszę iść osobiście.Złożyłam skargę do NFZ, bo 4 szpitale dalej mają gdzieś odebranie telefonu. W UCK tylko nadchodzi godzina 12 (zapisy na zabiegi mają w godzinach 12-14) to słuchawka zostaje odłożona. W Zabrzu to samo, w Siemanowicach Śląskich też i jeszcze dzwoniłam do jakiegoś, ale gdzie on był to nie pamiętam. Pewnie nic sobie z tej skargi nie zrobią, ale jestem wściekła, że dalej nie mogę się na nic umówić, bo mnie wiecznie olewają
Do tego rano zamarzło nam paliwo w aucie, bo było -20 stopni, nie dało się odpalić samochodu i dobrze, że akurat tata mojego narzeczonego jechał do pracy, to dał mu swój samochód, bo tak by do pracy nie dotarł, bo reszta jego aut stoi u jego rodziców w garażu.
to właśnie tak się dzieje. Jak ja prowadziłam, to często mi nicki zmieniało na linki. Ja to kopiowałam do pliku nicki i potem jakoś kombinoiwałam, a i nie zawsze się naprawiłoHm, jakiś błąd chyba dzisiaj jest na forum. Zmieniło mi ławkę rezerwowych na linki i nie da się tego w żaden sposób zmienić, bo i tak robi się to samo. Dziwne.