reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Excuse Me Reaction GIF by One Chicago
Moja siostra mieszka w Warszawie....to ryje mózg 😂.
P.S. nie mam nic do Warszawiaków 🙈

reklama
Gen Z to w skrócie ponoć egoistyczni indywidualiści 😁 Ale chyba każde pokolenie ma jakieś "ale" co do poprzedniego czy następnego... gen Z np śmieje się, że milenialsa można poznać po spodniach rurkach 😆
u mnie się sprawdza. Wiekowo pasuje do zakresu dla millenialsów i uwielbiam rurki . Tylko to muszą być takie rurki, rurki - idealnie dopasowane. Najlepsze są jegginsy 😅 nie mogę tych spodni z szerokimi nogawkami. No tak mnie wkurza jak się tam coś dynda, że szok.

A czy to prawda że badanie progesteronu może powiedzieć czy była owulacja??
Badanie progesteronu powie ci czy była owulacja, ale nie powie kiedy.

Jeśli jesteś pewna, co do terminu owulacji (monitoring, testy owulacyjne – te nie zawsze są wiarygodne) to badanie progesteronu 7 dni po może ci powiedzieć, czy twój poziom progesteronu po niej jest w porządku.

Badanie progesteronu powie ci czy była owulacja, ale nie powie kiedy.

Jeśli jesteś pewna, co do terminu owulacji (monitoring, testy owulacyjne – te nie zawsze są wiarygodne) to badanie progesteronu 7 dni po może ci powiedzieć, czy twój poziom progesteronu po niej jest w porządku.
chociaż dobre i tyle. Ja 30 km dojeżdżam do pracy i zaraz po synka jadę i na monitoring jak coś to w późniejszym okresie pójdę chyba że nie będzie już trzeba - daj Boże😀 po pracy jestem zmęczona i myślę o odpoczynku. A to dopiero 3 cykl starań A czasami już się ciągnie jak bu z rok😀 Ale cykle póki co regularne to i na razie wystarczy mi podpowiedź progesteronu.

reklama
Do góry