reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
ale jak pokazałam mężowi właśnie mom jeans to też powiedział, ze nie chce zebym nosiła takie rzeczy :D nie wiem czemu faceto tak się to nie podoba. Trocję jak buty Emu. Chociaż te to i mi sie nie podobaja więc rozumiem
U mnie każde luźniejsze spodnie to są 'ant sexy'. Jak chce się ubrać poważniej, bo generalnie mam 153 cm i baby face, to mi mówi, że wyglądam jak babcia 🙃 Z wiekiem bardziej mi zależy na komforcie niż wyglądzie.

o Jezu, to ja! Ja jak mam gdzieś zadzownić to 2 dni się przygotowuję psychicznie. I jak nie odbierze, to potem znów muszę się przygotowywać. Do fryzjera zapisuje mnie mama... 🤣 bo ja nie chce dzwonić i się umawiać.
Najgorzej w pracy zadzwonić do obcej osoby i wytłumaczyć co chcę... 🙄 Albo jak mam dzwonić do rejestracji do lekarza to sobie na kartce wszystko zapisuję 🤣

to ja jestem człowiekiem bez stylu 😂 moje ubrania to jest dżinsy (rurki oczywiście), sweter i New balancy :D
Jak nieraz oglądam "stylizowanie" ubrań na tik toku, laska ma na sobie spodnie i bluzkę i dokłada do tego płaszcz, torebkę, okulary... a ja se myślę, ze jak wejde do kogoś do domu to i tak to wszystko zdejme i zosatnie mi tylko bluzka ze spodniami więc po co to wszystko :D a pzoa tym w tych wszystkich "stylizacjach" by mi było zimno

reklama
Do góry