Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Oooo mocne kciuki ode mnieJa właśnie wróciłam z moni. Wieczorem zastrzyk ovitrelle i jutro drugie podejście do IUI. do dwóch razy sztuka… prawda!?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo mocne kciuki ode mnieJa właśnie wróciłam z moni. Wieczorem zastrzyk ovitrelle i jutro drugie podejście do IUI. do dwóch razy sztuka… prawda!?
To były czasya która z Was przymierzała zimą spodnie na kartonie?
U mnie każde luźniejsze spodnie to są 'ant sexy'. Jak chce się ubrać poważniej, bo generalnie mam 153 cm i baby face, to mi mówi, że wyglądam jak babcia Z wiekiem bardziej mi zależy na komforcie niż wyglądzie.ale jak pokazałam mężowi właśnie mom jeans to też powiedział, ze nie chce zebym nosiła takie rzeczy nie wiem czemu faceto tak się to nie podoba. Trocję jak buty Emu. Chociaż te to i mi sie nie podobaja więc rozumiem
a ja takie uwielbiam i 2 tyg temu kupiłam kolejneMój też tak mówi jak zakładam mom jeans ostatnio mi powiedział, że te spodnie wyglądają jakbym szła na ryby cokolwiek to znaczy
Najgorzej w pracy zadzwonić do obcej osoby i wytłumaczyć co chcę... Albo jak mam dzwonić do rejestracji do lekarza to sobie na kartce wszystko zapisujęo Jezu, to ja! Ja jak mam gdzieś zadzownić to 2 dni się przygotowuję psychicznie. I jak nie odbierze, to potem znów muszę się przygotowywać. Do fryzjera zapisuje mnie mama... bo ja nie chce dzwonić i się umawiać.
Przynajmniej odpowiedział dyplomatyczniepamiętam jak kiedyś sobie kupiłam takie buty na grubej podeszwie. Pytam się męża co o nich myśli a on dyplomatycznie "nie wszystko co nosisz musi mi się podobać"
a mój mówi że noszę workiPrzynajmniej odpowiedział dyplomatycznie