reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Mi na przykład lekarz na NFZ neoparin wypisuje zawsze za darmo bez mrugnięcia okiem, a lekarz z LuxMedu zażądał potwierdzenia badaniami trombofilii bo bez tego mi się na refundację nie należy 🤷🤷 Także co lekarz to inaczej ;)

Mi na przykład lekarz na NFZ neoparin wypisuje zawsze za darmo bez mrugnięcia okiem, a lekarz z LuxMedu zażądał potwierdzenia badaniami trombofilii bo bez tego mi się na refundację nie należy 🤷🤷 Także co lekarz to inaczej ;)
Ja dostałam na razie taka sama wiadomość od moje ginekolog, że nie mam podstaw do refundacji heparyny patrząc na moje wyniki badań. Jak lekarz się boi później kontroli to nie wypisze.
Bolą mnie najważniejsze, że na początku mi wypisze.
A później mam plan zapisać się do jakiegoś ginekologa innego i podpytać o refundację.

Jeżeli rok temu wszystko się układało w moim życiu, było bez zastrzeżeń z pracą, z życiem prywatnym i się nie udało. To w opozycji jeżeli teraz wszędzie jest pod górkę to powinno się udać? 🤡😅
Eh, u mnie nie ważne. Czy bylo dobrze, czy tak jak teraz chujowo. Dalej jestem bez dziecka 🤷‍♀️
Myślę, że to nie ma nic do rzeczy. Po prostu się dzieje i tyle.
Też myślałam, że się uda, jak dowiedziałam się o ciąży i w tym samym czasie zmarła mi bliska osoba. Bo mówili mi, że się wymieniła. No cóż, wcale tak nie było.

reklama
Jeżeli rok temu wszystko się układało w moim życiu, było bez zastrzeżeń z pracą, z życiem prywatnym i się nie udało. To w opozycji jeżeli teraz wszędzie jest pod górkę to powinno się udać? 🤡😅
Wiadomo ;)

A jak w ogóle sytuacja u Ciebie w pracy? Pamiętam, że na początku grudnia pisałaś, że masz teraz jakieś zawirowania.

Do góry