KaMaLi
Fanka BB :)
AaaaA widzisz - to zmienia postać rzeczy. „Na zaś” jest bez refundacji, bo ona dotyczy potwierdzonej ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AaaaA widzisz - to zmienia postać rzeczy. „Na zaś” jest bez refundacji, bo ona dotyczy potwierdzonej ciąży.
A widzisz, a już chciałam podpalaćA widzisz - to zmienia postać rzeczy. „Na zaś” jest bez refundacji, bo ona dotyczy potwierdzonej ciąży.
no ja chyba muszę odinstalować bo to jest dramat. Zamiast wziać przed spaniem ksiażke ja scrolluję to *****Ja jestem dumna z siebie, że tylko raz włączyłam tik toka - przepadłam na dwie godziny i szybko odinstalowałam apke, bo wiedziałam że przepadnę ;D
Ja dostałam na razie taka sama wiadomość od moje ginekolog, że nie mam podstaw do refundacji heparyny patrząc na moje wyniki badań. Jak lekarz się boi później kontroli to nie wypisze.Mi na przykład lekarz na NFZ neoparin wypisuje zawsze za darmo bez mrugnięcia okiem, a lekarz z LuxMedu zażądał potwierdzenia badaniami trombofilii bo bez tego mi się na refundację nie należy Także co lekarz to inaczej
Moj mąż ma podobnie - chociaż on w bardziej boomerskim wydaniu - oglądając filmiki na fbno ja chyba muszę odinstalować bo to jest dramat. Zamiast wziać przed spaniem ksiażke ja scrolluję to *****
Eh, u mnie nie ważne. Czy bylo dobrze, czy tak jak teraz chujowo. Dalej jestem bez dzieckaJeżeli rok temu wszystko się układało w moim życiu, było bez zastrzeżeń z pracą, z życiem prywatnym i się nie udało. To w opozycji jeżeli teraz wszędzie jest pod górkę to powinno się udać?
WiadomoJeżeli rok temu wszystko się układało w moim życiu, było bez zastrzeżeń z pracą, z życiem prywatnym i się nie udało. To w opozycji jeżeli teraz wszędzie jest pod górkę to powinno się udać?