wrobelmm
Fanka BB :)
Ale w nich jednak brzuch się bardziej „odznacza”Leginsy też były by ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w nich jednak brzuch się bardziej „odznacza”Leginsy też były by ok
Ja mam dupsko puchate a i tak napierdzielam w leginsach, bo mi wygodnieAle w nich jednak brzuch się bardziej „odznacza”
Nie daj się! Niby heparyna to i bez refundacji nie jest duży koszt, ale z drugiej strony jak się to wszystko pozbiera, to wychodzi całkiem spora suma.Ja juz się przyzwyczaiłam, że mnie w chuja robią
No właśnie. Byłam w emocjach jak miałam wypisywaną, ale muszę go zapytać czemu nie wypisuje na refundację.Nie daj się! Niby heparyna to i bez refundacji nie jest duży koszt, ale z drugiej strony jak się to wszystko pozbiera, to wychodzi całkiem spora suma.
Dupsko spoko - bardzo lubię moje zaokrąglone pośladki , ale jednak lubię mieć przy tym płaski brzuch i podkreśloną talięJa mam dupsko puchate a i tak napierdzielam w leginsach, bo mi wygodnie
No tak, tylko że ładować kasę w badania, a płacić za leki, które w ciąży są refundowane, to jednak dwie różne sprawy.No właśnie. Byłam w emocjach jak miałam wypisywaną, ale muszę go zapytać czemu nie wypisuje na refundację.
Mnie się wydaje, że trochę zauważył po nas, że jesteśmy w stanie ładować kasę w każde badanie, aby tylko się dowiedzieć czegoś więcej.
Lubisz być seksi!Dupsko spoko - bardzo lubię moje zaokrąglone pośladki , ale jednak lubię mieć przy tym płaski brzuch i podkreśloną talię
Może dlatego, że mi je wypisywał na znaś, gdybym zaszłaNo tak, tylko że ładować kasę w badania, a płacić za leki, które w ciąży są refundowane, to jednak dwie różne sprawy.
Wiadomo! Mam też do tego idealne predyspozycje, dzięki budowie ciała (szerokie biodra, niemały biust i wąska talia), ale gdy w brzuchu zaczynam być większa, nagle te proporcje biorą w łeb i już nie jest tak kolorowoLubisz być seksi!
A widzisz - to zmienia postać rzeczy. „Na zaś” jest bez refundacji, bo ona dotyczy potwierdzonej ciąży.Może dlatego, że mi je wypisywał na znaś, gdybym zaszła