LadyCaro
Fanka BB :)
mój z kolei oglada 9gaga, gra w sapera albo sudokuMoj mąż ma podobnie - chociaż on w bardziej boomerskim wydaniu - oglądając filmiki na fb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój z kolei oglada 9gaga, gra w sapera albo sudokuMoj mąż ma podobnie - chociaż on w bardziej boomerskim wydaniu - oglądając filmiki na fb
Czyli jestem bomeremMoj mąż ma podobnie - chociaż on w bardziej boomerskim wydaniu - oglądając filmiki na fb
Bez duphastonu to ciężko stwierdzić, potrafiłam nie mieć i kilkanascie tygodni. Teraz z duphastonem to tak 28-30A
Jak długie masz cykle?
To u mnie jest taka sytuacja, że w każdą z ciąż zachodziłam wówczas, gdy psychicznie, a co za tym idzie również fizycznie, byłam w tragicznej kondycji - ze względu na ilość zmartwień, stresu, płaczu. Osłabienie organizmu działa na moją macice zbawiennie. To też spowodowało, że zdecydowałam się sprawdzić immunologię.Eh, u mnie nie ważne. Czy bylo dobrze, czy tak jak teraz chujowo. Dalej jestem bez dziecka
Myślę, że to nie ma nic do rzeczy. Po prostu się dzieje i tyle.
Też myślałam, że się uda, jak dowiedziałam się o ciąży i w tym samym czasie zmarła mi bliska osoba. Bo mówili mi, że się wymieniła. No cóż, wcale tak nie było.
Sudoku i sapera szanujemój z kolei oglada 9gaga, gra w sapera albo sudoku
Ja się zaczynam zastanawiać czy ta heparyna jest mi w ogóle potrzebna. Czy biorę czy nie i tak kończy się tak samoJa dostałam na razie taka sama wiadomość od moje ginekolog, że nie mam podstaw do refundacji heparyny patrząc na moje wyniki badań. Jak lekarz się boi później kontroli to nie wypisze.
Bolą mnie najważniejsze, że na początku mi wypisze.
A później mam plan zapisać się do jakiegoś ginekologa innego i podpytać o refundację.
Aaaa kurdeTo u mnie jest taka sytuacja, że w każdą z ciąż zachodziłam wówczas, gdy psychicznie, a co za tym idzie również fizycznie, byłam w tragicznej kondycji - ze względu na ilość zmartwień, stresu, płaczu. Osłabienie organizmu działa na moją macice zbawiennie. To też spowodowało, że zdecydowałam się sprawdzić immunologię.
Cóż zrobić - nic nie poradziszCzyli jestem bomerem
Aaaa kurde
Coś w tym jest, rzeczywiście...