reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

A
U mnie 11 dpo i jak to tu przeczytałam biel vizira. Test czuły 10, mocz poranny, nie pozostawia złudzeń :( wiem, dopiero 4 cykl starań za nami ale wydawało mi sie jak nigdy, że w końcu doczekałam się owulacji. Nie spodziewałam się cudu ale posrane to wszystko 😔

Dziewczyny, którego dnia mam zapisać się na monitoring? Przy pcos te testy nie wychodzą, miałam ostatnio pik 18 dc. Powinnam wykonać jakieś badania przed czy dopiero jak zleci mi lekarz? Którego dnia cyklu zbadać prolaktyne? Ostatnio wyszła mi w normie ale w górnej granicy
Jak długie masz cykle?

reklama
Ja mam dwa sposoby na to: 1) Nie pić kawy dzisiaj, jeżeli pijesz. Odłożyć telefon o 19. Zminimalizować światło niebieskie przed snem. Ciepła kąpiel, joga lub jakieś rozciąganie wieczorem i Melisa. Iść się położyć o tej 21:30/22.
Bardziej radykalna.
2) gdy mam więcej czasu na przyzwyczajenie się to chodzenie spać wcześniej o 1h niż dzień wcześniej.
I polecam nastawiać budzik wyliczając cykle snu ze snu polifazowego :)
no a ja z moim uzależenieniem od telefonu i tik toka już widze, jak ograniczam światło niebieskie po 19... ale próbować trzeba :D

Załączniki

• Screenshot_20240108_124619_com.google.android.apps.docs_edit_437127227918713.jpg
    Screenshot_20240108_124619_com.google.android.apps.docs_edit_437127227918713.jpg
    147,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry