reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Witam Was moje drogie poniedziałkowo. Niestety mój plan zaplodnieniowy już strzelił bombki, bo a) wczoraj no delikatnie.powiedzmy że nie było wytrysku tam gdzie trzeba, bo ja głupia postanowiłam troszkę się pobawić i już co nie będę dalej opowiadała xd
B) starego nasienie pewnie po 2 dniach seksu jest osłabione i nie wiem czy uda mi się coś dziś zdziałać
C) we wtorek nas nie ma, dodatkowo mąż wraca mega późno
D) już praktycznie spadło mi libido do zera i nie mam już tego ciągnącego się śluzu
A ogólnie już się wkurzam, że następny cykl do.kosza. Kurcze jakbym już we wrześniu zaciążyła, to już z górki by było jakby dobrze poszło, ale jest jak jest. Może historia się powtorzy i znowu latami nic się nie uda. Ale przy poniedziałku lepiej mieć lepsze myśli:)
Ja tylko napiszę, że jeżeli ktoś nie ma problemu z nasieniem, to jak najbardziej można się kochać codziennie. Nie ma co spisywać cyklu na straty, skoro były seksy w płodne😉

Ja tylko napiszę, że jeżeli ktoś nie ma problemu z nasieniem, to jak najbardziej można się kochać codziennie. Nie ma co spisywać cyklu na straty, skoro były seksy w płodne😉
No u nas morfologia 3%, ale ilościowo nadrabiał. Plus teraz te suplementy i dieta więc… szkoda nam było cyklu i wyliczania sexu co dwa dni więc było praktycznie codziennie przez tydzień 😂

No u nas morfologia 3%, ale ilościowo nadrabiał. Plus teraz te suplementy i dieta więc… szkoda nam było cyklu i wyliczania sexu co dwa dni więc było praktycznie codziennie przez tydzień 😂
U nas też morfologia 3 % ale ruch dobry, i koncentracją nadrabia.mimo wszystko mąż trzyma się w miarę zasad i je płodnościowe rzeczy, orzechy brazylijskie no i suplementuje się.

reklama
Do góry