reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ja jak gotuje to można by było z tego stworzyć mema- tak mówi mój mąż😅 wszystko jest uwalone , miliony pojemniczków, wszystko jest mi potrzebne 😆 za to jak gotuje mąż sprząta na bieżąco i też się potem ze mnie śmieje jak sama do siebie gadam z nerwów co ja zrobiłam teraz tyle sprzątania😁 nie mam tutaj zmywarki, bo nie mam miejsca na nią i ponoć po 2 osobach nie ma sensu zmywać w zmywarce, ale jednak to bardzo mylne😂
ej my mamy na 2 osoby zmywarkę i uważam, ze jest bardzo potrzebna :D

reklama
a to mój aż tak nie :D no ale auto kocha strasznie. Właśnie mi przypomniałaś, ze nieługo Mazda wróci od mechanika... tak za nią tęsknię!
Car Waiting GIF by Mazda Deutschland
No to super! 🙂Też mamy mazdę💙 mój mąż jest w niej zakochany I ogólnie w tej marce to fanatyk motoryzacyjny.

Totalnie! Jak była taka sytuacja u nas, najczęściej po jakiejś zakrapianej imprezie, to na drugi dzień nie ma, że boli wymiana pościeli. Ale ja też mam bzika na punkcie łóżka i pościel wymieniam co tydzień. I team prysznic wieczorem, ale jak potrzebuje to też rano :)

Auto i garaż to azyl mojego męża. I tam staram się dostosować do jego zasad i reguł. Auto ma swoje kosmetyki, szmateczki. Jak myję samochód i robi to pół dnia (dosłownie) to on mówi, że się relaksuje. I też absolutnie nie można otwierać okna jak jest szyba umyta. Nauczyłam się zabierać wszystkie paragony i duperele które potrafiłam zostawić w samochodzie.
A garaż? No dziewczyny… tam jest wszystko na swoim miejscu. Jeszcze nie wszystko dopracowane, ale robi to sukcesywnie. To ja sie nie wpieprzam do jego jaskini ;)
Yep Yes GIF by Rosanna Pansino

Dokładnie tak i każda szmatka szmateczka za coś innego jest odpowiedzialna😃

Totalnie! @anyżowe_love namawiaj męża na zmywarkę. Miejsce się znajdzie. Przecież możecie mieć taką 45 cm, nie musicie mieć 60.
Bardzo bym chciała, ale tutaj akurat nie mam na to miejsca we wnęce z dostępem do wody stoi już pralka w kuchni, mamy studio apartament, czyli tak jakby odpowiednik polskiej kawalerki- salon/ sypialnia łazienka i kuchnia. Nie opłaca mi się tutaj wynajmować większego mieszkania dla naszej dwójki. Mam dobre lokum.pod względem finansowym, opłaty w cenie czynszu, więc póki co siedzimy tutaj i jest ok. Po cichu liczę na ciąże w przyszłości, wtedy pójdziemy na większą płaszczyznę i będziemy mieli więcej możliwości. W PL mamy kupiony swój dom,ale jestem tam raz w roku , więc zmywarka też narazie nie potrzebna.

reklama
Bardzo bym chciała, ale tutaj akurat nie mam na to miejsca we wnęce z dostępem do wody stoi już pralka w kuchni, mamy studio apartament, czyli tak jakby odpowiednik polskiej kawalerki- salon/ sypialnia łazienka i kuchnia. Nie opłaca mi się tutaj wynajmować większego mieszkania dla naszej dwójki. Mam dobre lokum.pod względem finansowym, opłaty w cenie czynszu, więc póki co siedzimy tutaj i jest ok. Po cichu liczę na ciąże w przyszłości, wtedy pójdziemy na większą płaszczyznę i będziemy mieli więcej możliwości. W PL mamy kupiony swój dom,ale jestem tam raz w roku , więc zmywarka też narazie nie potrzebna.
A zmywarka nablatowa?

Do góry