anyżowa
Fanka BB :)
Też tak teraz uważamej my mamy na 2 osoby zmywarkę i uważam, ze jest bardzo potrzebna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak teraz uważamej my mamy na 2 osoby zmywarkę i uważam, ze jest bardzo potrzebna
Malutka kuchnia, nie ma szans. Jak zaciąże kiedyś to sobie kupię normalną, dużą afirmacjo trwajA zmywarka nablatowa?
To super że się udało. Też taki fanatyk i motoryzacyjne programy na tapecie tylko?no ta Mazda, którą mamy teraz to jest spełnienie dziecięcych marzeń mojego męża
No to życzę Ci tej zmywarki z całego serca!Malutka kuchnia, nie ma szans. Jak zaciąże kiedyś to sobie kupię normalną, dużą afirmacjo trwaj
Ja miałam kiedyś lekarke co przy ponad 7 tsh dala mi 50 euthyrox. Teraz mam elegancko 1.2. Ale ciągle biorę euthyrox 75. Badam bardzo regularnie Wit d, wapn i inne minerały i ciągle mi wyjdzie niedobór czegoś. Raz miałam za mały potas, raz wapn, witaminę d często mam niska albo niedobór, ostatnio wyszedł mi niedobór fosforu.trochę słaba ta dawka jak na tsh ponad 4
Mam taką nadzieję, że pojawi się zmywarka i jeszcze ktoś malutki o kogo można zadbaćNo to życzę Ci tej zmywarki z całego serca!
nieee, on w sumie motoryzacją jako taką się nie interesuje, tylko mazdą i mazdowymi rzeczamiTo super że się udało. Też taki fanatyk i motoryzacyjne programy na tapecie tylko?
Pewnie też zamwia pierdółki i gadżety do niej. Mój tak non Stop jakieś paczki przychodzą do modyfikacji różnych i do kosmetyki.nieee, on w sumie motoryzacją jako taką się nie interesuje, tylko mazdą i mazdowymi rzeczami
taaak, jakieś nakładki na dmuchawy nawet zamówił xDPewnie też zamwia pierdółki i gadżety do niej. Mój tak non Stop jakieś paczki przychodzą do modyfikacji różnych i do kosmetyki.