reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dobrego dnia dziewczyny!
Śniło mi sie, że moja mama przyznała mi sie, że jest na forum i udziela się na kreskach. 😅 k czyta wszystko co pisze więc jest bardziej na bieżąco niż ja myślę. I ubolewała co ona ma zrobić żeby iść na wrześniowe mamusie ze mną żeby czytać 😂
Już się zaczynają te pojebane sny.
To cionsz 🤪

reklama
Słuchaj, to potwierdzone 😂 Mnie się tak sny zaczynały właśnie od 3 dpo🤪

To objaw na sto pro 😂
Nie no błagam was oszczędźcie mi dodatkowego nakręcania 😅moja głowa jest zdania, że nie wysikam dwóch kresek. Za to mój mąż jest święci przekonany, że się udało i chodzi i pyta ciągle „jak się czujesz?” 😅 jak sobie uświadomiłam, że conajmniej muszę czekać tydzień to mnie szlag trafia

to ja dziś żona roku - Starego zagoniłam do mycia piekarnika a sama leżę :D
Nie wiem czy wiecie, mój mąż to pedant. Myje ten piekarnik już chyba 5 godzinę...
Jak dobrze, że nie jestem sama...😆 ja nienawidzę myć piekarnika! Robiłam to raz w życiu albo 2, zawsze zajmuje się tym mąż, ale wyrabia się tak w 50 minut xd
Myślałam, że tylko ja jestem taka okrutna😂

Jak dobrze, że nie jestem sama...😆 ja nienawidzę myć piekarnika! Robiłam to raz w życiu albo 2, zawsze zajmuje się tym mąż, ale wyrabia się tak w 50 minut xd
Myślałam, że tylko ja jestem taka okrutna😂
no mojemu zawsze takie rzeczy długo zajmują, ale jak skończy to naprawde wyglądają na nowe :D nie ma połśrodków, drzwi zdjęte, rozmontowane, prowadnice zdjęte i wylizane :D

Nie no błagam was oszczędźcie mi dodatkowego nakręcania 😅moja głowa jest zdania, że nie wysikam dwóch kresek. Za to mój mąż jest święci przekonany, że się udało i chodzi i pyta ciągle „jak się czujesz?” 😅 jak sobie uświadomiłam, że conajmniej muszę czekać tydzień to mnie szlag trafia
Kochany mąż ☺️

no mojemu zawsze takie rzeczy długo zajmują, ale jak skończy to naprawde wyglądają na nowe :D nie ma połśrodków, drzwi zdjęte, rozmontowane, prowadnice zdjęte i wylizane :D
Mąż pedant to chyba fajna sprawa, na pewno ma to swoje minusy, ale przynajmniej masz spokojną głowę w temacie, że zrobi coś źle albo gorzej niż Ty😄

reklama
Do góry