reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dobrego dnia dziewczyny!
Śniło mi sie, że moja mama przyznała mi sie, że jest na forum i udziela się na kreskach. 😅 k czyta wszystko co pisze więc jest bardziej na bieżąco niż ja myślę. I ubolewała co ona ma zrobić żeby iść na wrześniowe mamusie ze mną żeby czytać 😂
Już się zaczynają te pojebane sny.
To cionsz 🤪

reklama
Słuchaj, to potwierdzone 😂 Mnie się tak sny zaczynały właśnie od 3 dpo🤪

To objaw na sto pro 😂
Nie no błagam was oszczędźcie mi dodatkowego nakręcania 😅moja głowa jest zdania, że nie wysikam dwóch kresek. Za to mój mąż jest święci przekonany, że się udało i chodzi i pyta ciągle „jak się czujesz?” 😅 jak sobie uświadomiłam, że conajmniej muszę czekać tydzień to mnie szlag trafia

to ja dziś żona roku - Starego zagoniłam do mycia piekarnika a sama leżę :D
Nie wiem czy wiecie, mój mąż to pedant. Myje ten piekarnik już chyba 5 godzinę...
Jak dobrze, że nie jestem sama...😆 ja nienawidzę myć piekarnika! Robiłam to raz w życiu albo 2, zawsze zajmuje się tym mąż, ale wyrabia się tak w 50 minut xd
Myślałam, że tylko ja jestem taka okrutna😂

Jak dobrze, że nie jestem sama...😆 ja nienawidzę myć piekarnika! Robiłam to raz w życiu albo 2, zawsze zajmuje się tym mąż, ale wyrabia się tak w 50 minut xd
Myślałam, że tylko ja jestem taka okrutna😂
no mojemu zawsze takie rzeczy długo zajmują, ale jak skończy to naprawde wyglądają na nowe :D nie ma połśrodków, drzwi zdjęte, rozmontowane, prowadnice zdjęte i wylizane :D

Nie no błagam was oszczędźcie mi dodatkowego nakręcania 😅moja głowa jest zdania, że nie wysikam dwóch kresek. Za to mój mąż jest święci przekonany, że się udało i chodzi i pyta ciągle „jak się czujesz?” 😅 jak sobie uświadomiłam, że conajmniej muszę czekać tydzień to mnie szlag trafia
Kochany mąż ☺️

no mojemu zawsze takie rzeczy długo zajmują, ale jak skończy to naprawde wyglądają na nowe :D nie ma połśrodków, drzwi zdjęte, rozmontowane, prowadnice zdjęte i wylizane :D
Mąż pedant to chyba fajna sprawa, na pewno ma to swoje minusy, ale przynajmniej masz spokojną głowę w temacie, że zrobi coś źle albo gorzej niż Ty😄

reklama
Do góry