reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ale to nie masz tych wyników? Bo z jednej strony mam „ufaj lekarzowi”, ale z drugiej jeżeli coś jest nie tak to mówię „sprawdzam”.
Masz prawo czuć rezygnację, osłabienie woli walki itp. Daj sobie na to przestrzeń. Później popraw koronę, podciągnij rajstopki i zdobywaj świat dalej dążąc po swoje marzenia :)

To co u nich robię widzę tylko na wizycie 🥺

He to są badania robione w klinice i nic pani doktor nie wspomniała o tym tylko że TSH za wysokie i przez jej leki wzrosło jeszcze bardziej i jestem teraz w kropce i wgl tracę nadzieję że będzie kiedyś to dziecko.
Jest dużo niekompetentnych lekarzy niestety. Niektórzy nawet nie ogarniają jednostek w badaniach laboratoryjnych. Przepisują leki bez sprawdzenia parametrów z krwi. Do tego jeszcze działają destrukcyjnie na psychikę pacjenta.

Z mojego doświadczenia wynika, że im więcej sama się dowiedziałam, tym lepiej dla mnie, bo świadomość i wiedza, jaką nabyłam pozwoliła mi rozróżnić tych kompetentnych od konowałów. A to już połowa sukcesu.

ja też :D już Motylkowa chciała go pożyczać, ale sorry, jeszcze okap :D

edit: spytałam go czy da się pożyczyć to powiedział, że 700 zł od piekarnika
mówi, ze dojedzie do klienta
Noooo nieźle się ceni! :D Ale jakby to na roboczo-godziny przełożyć to może i ma sens…. :D dobra spróbuję najpierw swojego męża czymś przekabacić i może mnie to będzie połowę tego kosztować 🤔

reklama
Do góry