Lwica1410
Fanka BB :)
Też o tym pomyślałamNie chcesz go pożyczyć na chwilkę? Mój piekarnik też woła o czyszczenie ale tak baaaardzo mi się nie chce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też o tym pomyślałamNie chcesz go pożyczyć na chwilkę? Mój piekarnik też woła o czyszczenie ale tak baaaardzo mi się nie chce.
Ale to nie masz tych wyników? Bo z jednej strony mam „ufaj lekarzowi”, ale z drugiej jeżeli coś jest nie tak to mówię „sprawdzam”.
Masz prawo czuć rezygnację, osłabienie woli walki itp. Daj sobie na to przestrzeń. Później popraw koronę, podciągnij rajstopki i zdobywaj świat dalej dążąc po swoje marzenia
ja też już Motylkowa chciała go pożyczać, ale sorry, jeszcze okapMoge go wypożyczyć? Nic mnie tak nie odrzuca jak mycie piekarnika wolę szorować wc SERIO
Mi i mężowi lekarka wypisała Devikap 4000, ale jest on na receptę. Wit. D mam na poziomie 50.Coś tam biorę wraz z suplementami. Bo niby nie ma tragedii może coś polecasz?
Niezła cena za h, ceni się. Ale po tym jak za 30min przepychania rury hydraulik policzył mi 350 zł to już nic mnie nie zdziwija też już Motylkowa chciała go pożyczać, ale sorry, jeszcze okap
edit: spytałam go czy da się pożyczyć to powiedział, że 700 zł od piekarnika
Jest dużo niekompetentnych lekarzy niestety. Niektórzy nawet nie ogarniają jednostek w badaniach laboratoryjnych. Przepisują leki bez sprawdzenia parametrów z krwi. Do tego jeszcze działają destrukcyjnie na psychikę pacjenta.He to są badania robione w klinice i nic pani doktor nie wspomniała o tym tylko że TSH za wysokie i przez jej leki wzrosło jeszcze bardziej i jestem teraz w kropce i wgl tracę nadzieję że będzie kiedyś to dziecko.
Noooo nieźle się ceni! Ale jakby to na roboczo-godziny przełożyć to może i ma sens…. dobra spróbuję najpierw swojego męża czymś przekabacić i może mnie to będzie połowę tego kosztowaćja też już Motylkowa chciała go pożyczać, ale sorry, jeszcze okap
edit: spytałam go czy da się pożyczyć to powiedział, że 700 zł od piekarnika
mówi, ze dojedzie do klienta
ja już 3,5 roku, po drodze jedynie jeden oklapły biochem. Z tym, że my póki co nie chcemy robić IVF, więc nie wiem co dalej...Od trzech lat nic. Na pewno po nie udanej stymulacji będzie ivf