reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ale to nie masz tych wyników? Bo z jednej strony mam „ufaj lekarzowi”, ale z drugiej jeżeli coś jest nie tak to mówię „sprawdzam”.
Masz prawo czuć rezygnację, osłabienie woli walki itp. Daj sobie na to przestrzeń. Później popraw koronę, podciągnij rajstopki i zdobywaj świat dalej dążąc po swoje marzenia :)

To co u nich robię widzę tylko na wizycie 🥺

He to są badania robione w klinice i nic pani doktor nie wspomniała o tym tylko że TSH za wysokie i przez jej leki wzrosło jeszcze bardziej i jestem teraz w kropce i wgl tracę nadzieję że będzie kiedyś to dziecko.
Jest dużo niekompetentnych lekarzy niestety. Niektórzy nawet nie ogarniają jednostek w badaniach laboratoryjnych. Przepisują leki bez sprawdzenia parametrów z krwi. Do tego jeszcze działają destrukcyjnie na psychikę pacjenta.

Z mojego doświadczenia wynika, że im więcej sama się dowiedziałam, tym lepiej dla mnie, bo świadomość i wiedza, jaką nabyłam pozwoliła mi rozróżnić tych kompetentnych od konowałów. A to już połowa sukcesu.

ja też :D już Motylkowa chciała go pożyczać, ale sorry, jeszcze okap :D

edit: spytałam go czy da się pożyczyć to powiedział, że 700 zł od piekarnika
mówi, ze dojedzie do klienta
Noooo nieźle się ceni! :D Ale jakby to na roboczo-godziny przełożyć to może i ma sens…. :D dobra spróbuję najpierw swojego męża czymś przekabacić i może mnie to będzie połowę tego kosztować 🤔

reklama
Do góry