LadyCaro
Fanka BB :)
o matko, prawie taki sam
teraz sobie leżymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko, prawie taki sam
Nie trzeba powtarzać i immunolog pewnie też będzie zbędny, chyba, że lekarz powie inaczejO matko, przypomniałaś mi że muszę zamówić dzieciorobny magnez, dzięki
Mam już wszystkie wyniki na zespół antyfosfolipidowy. Wszystko ujemneCzy w takim razie powinnam te badania powtórzyć za 12 tygodni czy powtarza się tylko w przypadku dodatnich wyników?
wszystkie zwierzątka są piekne. Może nie jest to moja ulubiona rasa, bo ja zawsze jestem team przzybłędy i kundle, ale na bank przekochane stworzenia.Piękne te wasze kotki puchate
Ja też uwielbiam koty- miałam,.ale niestety odszedł, mam w planach zakup sfinksa jak plany z dzieckiem nie wypalą, może to będzie już w tym roku, to dość wymagająca rasa co do pielęgnacji i utrzymania , ale czuję się na nią gotową i lubię takie wyzwania, troszczenie się.
Może któraś z Was posiada/ posiadała takiego pięknego łysolka ? Dla wielu ludzi wydają się obrzydzające, ale ja byłam kiedyś u znajomej która ma , wzięłam na ręcę, bawiłam się i pamiętam to do dziś, taki cudny w dotyku .
O Jezu, ten buras to wygląda jak rasowiecI też miałam takiego burasa kilka lat temu, ale do tej pory żaden inny kot nie zapełnił po nim pustki.
Ja niestety nie pomogę, nie przepadam za łysolamiPiękne te wasze kotki puchate
Ja też uwielbiam koty- miałam,.ale niestety odszedł, mam w planach zakup sfinksa jak plany z dzieckiem nie wypalą, może to będzie już w tym roku, to dość wymagająca rasa co do pielęgnacji i utrzymania , ale czuję się na nią gotową i lubię takie wyzwania, troszczenie się.
Może któraś z Was posiada/ posiadała takiego pięknego łysolka ? Dla wielu ludzi wydają się obrzydzające, ale ja byłam kiedyś u znajomej która ma , wzięłam na ręcę, bawiłam się i pamiętam to do dziś, taki cudny w dotyku .
Zgadzam się, zwierzęta są cudowne, uwielbiam wszystkie. Te Maine Coona są piękne i takie dostojnewszystkie zwierzątka są piekne. Może nie jest to moja ulubiona rasa, bo ja zawsze jestem team przzybłędy i kundle, ale na bank przekochane stworzenia.
Ja z rasowych kotów to chciałabym mieć Maine Coona
A kiedy brać ten magnez? Wieczorem czy jak?O matko, przypomniałaś mi że muszę zamówić dzieciorobny magnez, dzięki
Mam już wszystkie wyniki na zespół antyfosfolipidowy. Wszystko ujemneCzy w takim razie powinnam te badania powtórzyć za 12 tygodni czy powtarza się tylko w przypadku dodatnich wyników?
Był jedyny w swoim rodzaju xd każda kocia mama tak gada wiem, wiem. Strącił i rozbił laptopa i złamał kilka suszarek na pranie, jak miał 3 miesiące to spadł z 2 piętra na beton, był w lekkim szoku, ale poza tym nic mu się nie stało- od tamtej pory zamontowaliśmy siatkę w oknach na stałeO Jezu, ten buras to wygląda jak rasowiecpiękny