reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

to całe szczęście, że z pracą wszystko w porządku. Jednak to była dobra decyzja. Byś się naczekała. Śledziłam z ukrycia losy większości z Was. Serce się radowało z każdą która przechodziła na mamuśki. Bardzo mi przykro, szmat czasu zresztą sama wiesz co Ci będę mówić. Nie mniej ja nie tracę wiary, żaden przypadek nie jest beznadziejny 💛!
Apropo kota przylazł i gapi mi się w telefon, chyba się stęskniła za kawalerem 😅
niestety kawalera nie ma już na tym świecie :( w jego miejsce pojawił się drugi, ale buras, więc nie wiem czy Twoja gustuje w takich :D

Załączniki

• 1704478390758.png
    1704478390758.png
    268 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Hejka, przyjmiecie na ławeczkę rezerwowych zniecierpliwioną mnie? Trochę się czuję jak na wf gdzie inni grają a ja muszę siedzieć i czekać :( ale czekając aż cp się zakończy zaczęłam szukać informacji po forum (by wiedzieć co i jak jak już to się skończy, bo już się oczyma wyobraźni widziałam z maluchem a tu takie auć) i trafiłam na Was, zaciekawił mnie dzieciorobny magnez i już nie mogłam z ukrycia podglądać 😂
Przykro mi z powodu cp. Mam nadzieję, że szybko będziesz miała to za sobą. Rozgość się, oby nie na długo 😊

Hejka, przyjmiecie na ławeczkę rezerwowych zniecierpliwioną mnie? Trochę się czuję jak na wf gdzie inni grają a ja muszę siedzieć i czekać :( ale czekając aż cp się zakończy zaczęłam szukać informacji po forum (by wiedzieć co i jak jak już to się skończy, bo już się oczyma wyobraźni widziałam z maluchem a tu takie auć) i trafiłam na Was, zaciekawił mnie dzieciorobny magnez i już nie mogłam z ukrycia podglądać 😂
Zapraszamy :) Bardzo współczuje cp :(

Mam pytanie o suplementy, na przyszłość. Gdzieś zapisałam sobie zdjęcie z tego forum i nie mogę go znalezc… kupiłam dzieciorobny magnez, biorę d3 i Omegamed Optima Start. Wiem, że pisałyście o oleju z wiesiołka, ktoś coś pisał o acc i jeszcze czymś…

Ma ktoś może pod ręką rozpiskę takiego optymalnego zestawu staraczki, z informacją o jakie porze dnia co brać, z czym łączyć itp?
O matko, przypomniałaś mi że muszę zamówić dzieciorobny magnez, dzięki 😁😁

Mam już wszystkie wyniki na zespół antyfosfolipidowy. Wszystko ujemne 🤷 Czy w takim razie powinnam te badania powtórzyć za 12 tygodni czy powtarza się tylko w przypadku dodatnich wyników?

reklama
Do góry