reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jak w zeszlym miesiącu małpa mnie zaskoczyła co do minuty tak teraz jak potrzebuje, żeby przyszła to jej nie ma.... co na wywołanie ? Seks nie pomaga [emoji12]

U mnie dziewczyny kolejny cykl przerwy po poronieniu... wszystkie 6 pęcherzyków jest w okolicach 20mm... za dużo znowu. Od przyszłego cyklu zmniejszamy dawke zastrzykow... teraz provera i wywołujemy @ żeby się torbiele nie porobiły

A u mnie dziś 4 dc. Jak w piątek zrobiłam rano test, tak pod wieczór przyszła spóźnialska @.

Witamy, witamy :) Napisz coś o sobie, co Cię do nas sprowadza.

No co by tu o mnie... wiec mam 35 lat, staram się o pierwszego dzieciorka ;) to już będzie ponad 2 lata. Na cykle już nie liczę, po 15stym przestałam liczyć i chyba jestem jedyną, która nigdy, przenigdy nie widziała dwóch kreseczek oprocz tych na lh... [emoji19] badania robiliśmy i właśnie tu jest pies pogrzebany... wszystko jest bardziej niż Ok. Mąż ma nasienie podobno dużo ponad przeciętną, u mnie tez oprocz tsh na które biorę eutyrox i ładnie zeszło, wszystko jest w porządku. We wrześniu mam termin w klinice leczenia niepłodności i prawdopodobnie będziemy podchodzić do in vitro (nie mieszkam w pl, tu gdzie mieszkam pierwsze 3 podejścia do in vitro są na „NFZ” stad taki długi okres oczekiwania na wizytę), No i tak czekam... chociaż przygotowano mnie na to, ze to nie będzie takie tęczowe jakby się wydawało. O, tyle by o mnie :) siedziałam sobie na staraczkach 2017 ale tam już prawie wszystkie dziewczyny w ciąży, na 2018 nawet nie chce zaczynać, bo wiem ze pewnie tak samo się skończy jak na 2017, wiec myśle sobie WETERANKI! To wątek dla mnie!! [emoji123][emoji123][emoji16]

Reqiem robiłam ten test magiczny od Ciebie wczoraj w nadziei ze go zaczarowałas [emoji12] no ale... czar prysł [emoji23]

Reqiem robiłam ten test magiczny od Ciebie wczoraj w nadziei ze go zaczarowałas [emoji12] no ale... czar prysł [emoji23]
Mam nadzieje, że Cie okłamał jednak [emoji16] mnie pierwszy co robiłam też okłamał, ja tu imprezka piwko itp, a za trzy dni już kreseczka [emoji16]

reklama
Przyszła... nieśmiało... bladoczerwona... ale zaraz się tak rozkręci, ze nie będę wiedziała jak się nazywam. Mam tylko ibuprom przy sobie [emoji55]

Do góry