reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny, u mnie się pochrzaniło. Inseminacji w tym cyklu nie będzie. Dziś 12dc a u mnie kumulacja. Na prawym jajniku 2 pecherzyki -2,3cm i 1,95cm, a na lewym 4 pecherzyki - 1,6cm, 1,76cm, 1,86cm, 1,53cm... dużo za dużo. Endometrium 11mm...

W pon mam usg w Holandii ale już nie biorę zastrzykow. Iui nie będzie ale nie wiem czy pozwoli naturalnie.
Pochrzaniło się po poronieniu i znowu musimy dawke dobierac

reklama
Dziewczyny, u mnie się pochrzaniło. Inseminacji w tym cyklu nie będzie. Dziś 12dc a u mnie kumulacja. Na prawym jajniku 2 pecherzyki -2,3cm i 1,95cm, a na lewym 4 pecherzyki - 1,6cm, 1,76cm, 1,86cm, 1,53cm... dużo za dużo. Endometrium 11mm...

W pon mam usg w Holandii ale już nie biorę zastrzykow. Iui nie będzie ale nie wiem czy pozwoli naturalnie.
Pochrzaniło się po poronieniu i znowu musimy dawke dobierac
O wow, aleś naprodukowała kobito!

reklama
Dziewczyny przedstawiam Wam Pyze [emoji7] śliczny Brytyjczyk i kolorze liliowym moja „córeczka”

IMG_0354.JPG
IMG_0370.JPG
IMG_0347.JPG

Załączniki

• IMG_0354.JPG
    IMG_0354.JPG
    290,3 KB · Wyświetleń: 544
  • IMG_0370.JPG
    IMG_0370.JPG
    311,9 KB · Wyświetleń: 541
  • IMG_0347.JPG
    IMG_0347.JPG