Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niech sie spozni na 9 miesiecy ! [emoji16][emoji16] ile dni?A mi się okres spóźnia ...
tak, tak niech wcale nie przychodzi bo i po coA mi się okres spóźnia ...
Oj marzenie... A spóźnia się 3/4 dni. Osatnie cykle miałam co 26, 27, 27 dni a dziś 31dc. Przecież mąż ostatnio miał słabe wyniki, ja bez żadnych leków i co? Nagle miałoby się udać? W majowym cyklu miałam pęcherzyki po drożnej stronie a co do ostatniego to już nie sprawdzałam. No ale jak sobie pomyśle że może jutro z rana zatestować to pewnie @ przyjdzie... Ja nawet nie mam żadnych objawów sugerujących ciąże, tylko brak okresu.To niech sie spozni na 9 miesiecy ! [emoji16][emoji16] ile dni?
Testuj testuj. Nie ma reguły, ja nie miałam żadnych objawów, jedynie takie jak na @ [emoji4] trzymam kciuki, może akurat [emoji173] wiesz jak to jest, jak nie myślisz tak o tym to akurat wtedy pyk i jest [emoji4] a nasienie słabe? Jeden się ogarnał żołnierzyk i zaatakował z partyzanta [emoji16]Oj marzenie... A spóźnia się 3/4 dni. Osatnie cykle miałam co 26, 27, 27 dni a dziś 31dc. Przecież mąż ostatnio miał słabe wyniki, ja bez żadnych leków i co? Nagle miałoby się udać? W majowym cyklu miałam pęcherzyki po drożnej stronie a co do ostatniego to już nie sprawdzałam. No ale jak sobie pomyśle że może jutro z rana zatestować to pewnie @ przyjdzie... Ja nawet nie mam żadnych objawów sugerujących ciąże, tylko brak okresu.
Buu szkoda. Ściskam [emoji8]Kreska jest, ale tylko jedna... gruba... czerwona... No cóż... Oby to nie był jakiś torbiel...
Za to od rana boli mnie głowa, jak mi kawa nie pomoże to wezmę tabletkę.