reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jestem po wizycie. Hormony ok. AMH 5.08 Tylko owulacji znowu po niedrożnej stronie:-( :( a teraz powinna być po drożnej. Czekam do @, a po będę miała laparoskopię. Nie ma co działać bo i tak lipa

To niech sie spozni na 9 miesiecy ! [emoji16][emoji16] ile dni?
Oj marzenie... A spóźnia się 3/4 dni. Osatnie cykle miałam co 26, 27, 27 dni a dziś 31dc. Przecież mąż ostatnio miał słabe wyniki, ja bez żadnych leków i co? Nagle miałoby się udać? W majowym cyklu miałam pęcherzyki po drożnej stronie a co do ostatniego to już nie sprawdzałam. No ale jak sobie pomyśle że może jutro z rana zatestować to pewnie @ przyjdzie... Ja nawet nie mam żadnych objawów sugerujących ciąże, tylko brak okresu.

Oj marzenie... A spóźnia się 3/4 dni. Osatnie cykle miałam co 26, 27, 27 dni a dziś 31dc. Przecież mąż ostatnio miał słabe wyniki, ja bez żadnych leków i co? Nagle miałoby się udać? W majowym cyklu miałam pęcherzyki po drożnej stronie a co do ostatniego to już nie sprawdzałam. No ale jak sobie pomyśle że może jutro z rana zatestować to pewnie @ przyjdzie... Ja nawet nie mam żadnych objawów sugerujących ciąże, tylko brak okresu.
Testuj testuj. Nie ma reguły, ja nie miałam żadnych objawów, jedynie takie jak na @ [emoji4] trzymam kciuki, może akurat [emoji173] wiesz jak to jest, jak nie myślisz tak o tym to akurat wtedy pyk i jest [emoji4] a nasienie słabe? Jeden się ogarnał żołnierzyk i zaatakował z partyzanta [emoji16]

Kreska jest, ale tylko jedna... gruba... czerwona... :( No cóż... Oby to nie był jakiś torbiel...
Za to od rana boli mnie głowa, jak mi kawa nie pomoże to wezmę tabletkę.

reklama
No cóż u mnie nie lepiej. Jak pisałam miałam mieć dziś droznosc. No ale właśnie miałam mieć. Jak przyszło co do czego to sie okazało na usg że nie będę miała bo mam polip endometrialny na macicy. No cóż 1 sierpnia mam mieć Histeroskopie. Moja Pani Doktor stwierdziła że trzeba się cieszyć bo to lepsze badanie w moim przypadku ponieważ podejrzewa że mam jajowody drożne ale za to mogły mi się porobic po ciąży jakieś zrosty i w trakcie histeroskopi je pousuwają. Średnio mnie to cieszy powiem szczerze. Jak narazie możemy współżyć ale tylko. W prezerwatywie.

Do góry