reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jak w zeszlym miesiącu małpa mnie zaskoczyła co do minuty tak teraz jak potrzebuje, żeby przyszła to jej nie ma.... co na wywołanie ? Seks nie pomaga [emoji12]

U mnie dziewczyny kolejny cykl przerwy po poronieniu... wszystkie 6 pęcherzyków jest w okolicach 20mm... za dużo znowu. Od przyszłego cyklu zmniejszamy dawke zastrzykow... teraz provera i wywołujemy @ żeby się torbiele nie porobiły

A u mnie dziś 4 dc. Jak w piątek zrobiłam rano test, tak pod wieczór przyszła spóźnialska @.

Witamy, witamy :) Napisz coś o sobie, co Cię do nas sprowadza.

No co by tu o mnie... wiec mam 35 lat, staram się o pierwszego dzieciorka ;) to już będzie ponad 2 lata. Na cykle już nie liczę, po 15stym przestałam liczyć i chyba jestem jedyną, która nigdy, przenigdy nie widziała dwóch kreseczek oprocz tych na lh... [emoji19] badania robiliśmy i właśnie tu jest pies pogrzebany... wszystko jest bardziej niż Ok. Mąż ma nasienie podobno dużo ponad przeciętną, u mnie tez oprocz tsh na które biorę eutyrox i ładnie zeszło, wszystko jest w porządku. We wrześniu mam termin w klinice leczenia niepłodności i prawdopodobnie będziemy podchodzić do in vitro (nie mieszkam w pl, tu gdzie mieszkam pierwsze 3 podejścia do in vitro są na „NFZ” stad taki długi okres oczekiwania na wizytę), No i tak czekam... chociaż przygotowano mnie na to, ze to nie będzie takie tęczowe jakby się wydawało. O, tyle by o mnie :) siedziałam sobie na staraczkach 2017 ale tam już prawie wszystkie dziewczyny w ciąży, na 2018 nawet nie chce zaczynać, bo wiem ze pewnie tak samo się skończy jak na 2017, wiec myśle sobie WETERANKI! To wątek dla mnie!! [emoji123][emoji123][emoji16]

Reqiem robiłam ten test magiczny od Ciebie wczoraj w nadziei ze go zaczarowałas [emoji12] no ale... czar prysł [emoji23]

Reqiem robiłam ten test magiczny od Ciebie wczoraj w nadziei ze go zaczarowałas [emoji12] no ale... czar prysł [emoji23]
Mam nadzieje, że Cie okłamał jednak [emoji16] mnie pierwszy co robiłam też okłamał, ja tu imprezka piwko itp, a za trzy dni już kreseczka [emoji16]

reklama
Przyszła... nieśmiało... bladoczerwona... ale zaraz się tak rozkręci, ze nie będę wiedziała jak się nazywam. Mam tylko ibuprom przy sobie [emoji55]

Do góry