reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

reklama
Czy mogę dołączyć? Staramy się o drugie dziecko. Syn skończył 18 miesięcy. W lipcu kończę 33 lata. Obecnie 3 cykl starań z dziwnymi historiami po drodze.

Hej[emoji6]
moja druga córka ma 17 mcy, pierwsza 9 lat.
3 ciąża poronienie

tylko ja mam już 40 lat...
no dobra, 39.5[emoji23]
Czy mogę dołączyć? Staramy się o drugie dziecko. Syn skończył 18 miesięcy. W lipcu kończę 33 lata. Obecnie 3 cykl starań z dziwnymi historiami po drodze.

To i ja się mogę dopisać...
Od paru dni 37 lat, 18mc córeczka na pokładzie, ciągle KP.
Okres wrócił parę miesięcy temu, i chciałabym rodzeństwo.
O córkę staraliśmy się wiele lat, mam nadzieję, że jednak tym razem uda się szybciej [emoji6]

Miałam nadzieję na ten cykl, ale niestety d.. [emoji53]
W sylwestra owu, ale w środę przyszła @, o tydzień za wcześnie... Zrobiłam test, oczywiście bielutko, więc trudno - może next time... [emoji6]

To i ja się mogę dopisać...
Od paru dni 37 lat, 18mc córeczka na pokładzie, ciągle KP.
Okres wrócił parę miesięcy temu, i chciałabym rodzeństwo.
O córkę staraliśmy się wiele lat, mam nadzieję, że jednak tym razem uda się szybciej [emoji6]

Miałam nadzieję na ten cykl, ale niestety d.. [emoji53]
W sylwestra owu, ale w środę przyszła @, o tydzień za wcześnie... Zrobiłam test, oczywiście bielutko, więc trudno - może next time... [emoji6]
Trzymam kciuki, żeby w kolejnym cyklu już @ nie było :) Ciekawe czy to kp nie utrudnia nam zajścia.

Trzymam kciuki, żeby w kolejnym cyklu już @ nie było :) Ciekawe czy to kp nie utrudnia nam zajścia.
Trochę na pewno, zwłaszcza, że moja mała cyckoholiczka najchętniej przyssała by się na całą dobę [emoji1787]
Ale odstawienie nie wchodzi w grę, więc pozostaje liczyć, że się uda [emoji6]

Ale tym razem naprawdę miałam nadzieję, że się uda... No i ten skąpy okres 7 dni po owu... Ale widocznie kp aż tak rozpierdziela mi hormony...

ja ,zaszłam przy kp. w 3 cs gdzie wcześniej rok i 3 inseminacje...
poroniłam ale...
przyczyną nie było kp tylko najprawdopodobniej wada genetyczna losowa zarodka
mam 40lat więc sporo komórek jajowych jest już uszkodzonych...

reklama
ja ,zaszłam przy kp. w 3 cs gdzie wcześniej rok i 3 inseminacje...
poroniłam ale...
przyczyną nie było kp tylko najprawdopodobniej wada genetyczna losowa zarodka
mam 40lat więc sporo komórek jajowych jest już uszkodzonych...
To dobrze, że udało się zająć, ale nie u każdego tak jest.
Okres dostałam po raz pierwszy po 15 miesiącach, więc nie powiesz, że kp nie ma wpływu na gospodarkę hormonalną.
No i zależy też, jak często karmisz...

Do góry