reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry [emoji41][emoji41] ja tez sie kawkuje
Leniwa jestem,jak co rano.
Sex wlasnie zaliczony [emoji14] ale bez nog u gory [emoji18] [emoji14]
Zaraz mloda zaprowadze do przedszkola, ogarne troche chalupe i bede jechala z moim na zakupy. Dzis od niepamietnych czasow zakupy tylko we dwoje
Moj dzis bedzie w domi siedzial,bo od jutra az przez 10 dni bedzie na targach, takze juz osrany i zestresowany chodzi. [emoji2]
Ja dzis.o 16.45 ide do dentysty[emoji53] troche sie boje....ale jak mus to mus

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż do pracy poszedł jak ja spałam.ja wam powiem ze ja jestem typem spiocha i nie lubię jak ktoś mi przeszkadza w spaniu:pwogole moje libido sięga prawie 0 więc u mnie staranka nie są tak przyjemne jak u was raczej:crazy:ale coz moge zrobic...

U nas dziewczyny armagedon. Wczoraj zero śniegu a dziś spadl po kostki. Na ulicach masakra. 30 km/h nie da rady więcej.
Ps. Wypilam właśnie gkukoze ,siedzę teraz i czekam czy tego nie zwrócę

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas już po śniegu. Przedwczoraj wieczorem napadał a wczoraj cały dzień padał deszcz. Zrobiła się ohydna ciapa. A dziś już sucho ale za to wiatr duży. Codziennie jakieś atrakcje. Wczoraj walczyłam z czasem, żeby wszystko zrobić co zaplanowałam i na szczęście się udało. Dziś obudziłam się z katarem i trochę podrażnionym gardłem. Albo mąż mnie zaraził albo schodzi mi z zatok bo ostatnio 2 tyg. mnie bolały ale kataru nie miałam. Mam nadzieję, że synka nie załatwimy bo on kończy antybiotyk na te zapalenie migdałów i wirusowy katar tydz. temu też miał.

Dobry [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477] ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hejka:-)

Ja wczoraj chodziłam nieprzytomna tak mnie głowa bolała. w nocy mega śniegu napadało i dziś od 6 do 8.30 rano nie było wody i prądu. Dobrze, że tak krótko to trwało.

Anula ja się starałam "tylko" 15 miesięcy o niestety ale moja psychika momentami wysiadała. Każdy pozytywny test powodował u mnie ataki histerii i płaczu, każda miesiączka sprawiała, że trzy dni nie mogłam dojść do siebie. Mój mąż też to okropnie znosił. Płakał razem ze mną, nigdzie nie chcieliśmy chodzić bo dzieci i kobiety w ciąży. Wszystko toczyło się wokół starań...w końcu odpuściłam. Nastawiłam się na klinikę leczenia niepłodności no i się udało. Jedną wizytę tam miałam tylko.

Artemida na pewno coś urośnie zobaczysz. To sam początek cyklu jest. Ja w klinice leczenia niepłodności byłam w 14 dc i endometrium miało 3 mm i żadnego pęcherzyka dominującego, a dwa tygodnie później miałam pozytywny test ciążowy. Na następnej wizycie zobaczysz piękne pęcherzyki:-) dwóch dorodnych życzę

Carmen ja chyba w Mikołajki choinke ubiorę:-) nacieszę się jej widokiem. Wolę Wielkanoc ale Wigilia też ma swój urok.

Doświadczone mamusie proszę o radę. Na dniach będziemy mieć trochę wolnej gotówki z mężem i chcemy już kupić wózek. Znalazłam kilka ogłoszeń na olx i sprawa prezentuje się tak. Do wyboru mam adamexa barlette za 1000 zł, x-landera xa z fotelikiem maxi cosi city za 1000 zł, bebetto luca 900 zł i ewentualnie tutek grander play za 850 zł...jeszcze mi się podoba maxi cosi mura 4 za 1050 zł ale D kategorycznie nie chce:-/

Tynka my mieliśmy x-landera xa i byliśmy z niego zadowoleni. Mają małe gondole ale mój synek pojeździł w niej tylko 3,5 miesiąca bo potem zaczął bardzo się podnosić i zmieniliśmy na spacerówkę , w której siedział w pół leżąco ale już więcej widział, więc tak się nie ćwiczył jak w tej gondoli. Synek urodził się pod koniec stycznia, w połowie lutego pierwszy spacer zaliczyliśmy a na początku maja już spacerówka. A kiedy masz termin porodu?

reklama
Kacha ja mam termin na 26 kwietnia, akurat będzie się ciepło robiło i na pewno będziemy korzystać ze spacerów ile się da.
Ogólnie to o każdym wózku można powiedzieć o coś złego i dobrego ale kompletnie się na tym nie znam.

Do góry