reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No właśnie taka pryszczowata jakby , ale kuzwa probowalam to wcisnąć i doopa nie idzie , nie wiem co jest grane [emoji52]
Węzły to chyba nie sa...
Ale tak w palce ja idzie wyczuć taką kulkę [emoji57]
Boli przy dotykaniu tylko...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie taka pryszczowata jakby , ale kuzwa probowalam to wcisnąć i doopa nie idzie , nie wiem co jest grane [emoji52]
Węzły to chyba nie sa...
Ale tak w palce ja idzie wyczuć taką kulkę [emoji57]
Boli przy dotykaniu tylko...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób foto [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Bum moze taki wrzód od zimna sie zrobił. Ja kiedyś miałam z tylu głowy przy linii włosów.

Kurde dziewczyny, dopadły mnie dziwne myśli. Co jeśli mimo brania clo w tym cyklu i tak nic nie urośnie? Boję się kurde. W sumie nawet mnie jajniki nie bola w tym cyklu tylko dolna część pleców dzisiaj pobolewa...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Heyyy
Sorki caly dzien bylam nieobecna
Anula wiem,ze szybko na chujaneczke ale zrobilam to dla malej byle czula dluzej ten klimat swiat. Dzis wieczorem po 21 ja ubralysmy we dwie,zarzucilysmy lampki na szybko i gotowa. Juz drugi rok z rzedu mam biala choinke,bo swiatelka fajnie sie na niej odbijaja. No a na taras wyrzuce juz taka wieksza i ta co ma juz na sobie sztuczny snieg. Kosztuje okolo 100 euro,ale warta grzechu.
Dziewczyny,ja juz tez nieraz uslyszalam ze : ale ty w domu siedzisz,nie przemeczysz sie. Ja od rana do poznego wieczora jestem na nogach a ty co robisz. Tyle co z psem pojdziesz,mala zaprowadzisz do przedszkola i sie potem byczysz. A ja se mysle : tak,codziennie samo sie odkurza,gacie same sie ukladaja,zarcie samo wchodzi na palnik..nie wspominajac juz o malej. Ma 5 lat,ciezki charakter i wiadomo jak to dzieci jest wymagajaca i czasem dupe potruje[emoji1] no ale ja przeciez sie nie przemeczam. Zaznacze ze oprocz tego jeszcze czasem nerwy na mojego trace.
Moj ogolem bardzo dobrze sprzata,jest czysty , zawsze elegancki i jak siedzial w chalupie przez jakis czas to codziennie ja pucowa£,na to akurat nie moge narzekac.....ale wole z drugiej strony jak to sie mowi rzadzic w kuchni i w porzadkach niz jak on bo potem sa tylko spory.
Poza tym bycie mama to NAJTRUDNIEJSZY ZAWOD SWIATA.
Oprocz tego,ze jestes zona to musisz tez byc kochanka,psychologiem i wo£em . I co lepsze wszystko za free.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte wydaje mi sie,ze jeszcze urosnie. Bo w sumie te twoje pecherzolki sa jeszcze male bo i dzien cyklu jeszcze wczesny. Wydaje mi sie,ze nic straconego. Nie nastawija sie negatywnie[emoji6]
Czary mary ,abra kanabra..rzucilam czar. Bedzie ok. Ihihi
Dziewczyny , umieram. Bola mnie obydwie pachwiny i cale podbrzusze. Mam silne skurcze jak te przy porodzie. Fakt przeszlam dzis z jakies 3 km, ale z drugiej str to nie duzo !!!!
Jajca bolaly mnie od rana, wiec moze i tym £azeniem pogorszylam.....ale z drugiej strony od chodzenia nikt jeszcze nie umarl.. a ja wlasnie tak sie czuje,jakbyn miala wybuchac od srodka [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] czuje takie goraco i te cholerne skurcze,najlepsze jest to ze nie ma przerwy miedzy nimi. Mam silne tabsy 600 na bole okresowe,ale czy ja wiem.....moze lepiej jakbym sie jeb£a w kime...?

Arte wydaje mi sie,ze jeszcze urosnie. Bo w sumie te twoje pecherzolki sa jeszcze male bo i dzien cyklu jeszcze wczesny. Wydaje mi sie,ze nic straconego. Nie nastawija sie negatywnie[emoji6]
Czary mary ,abra kanabra..rzucilam czar. Bedzie ok. Ihihi
Dziewczyny , umieram. Bola mnie obydwie pachwiny i cale podbrzusze. Mam silne skurcze jak te przy porodzie. Fakt przeszlam dzis z jakies 3 km, ale z drugiej str to nie duzo !!!!
Jajca bolaly mnie od rana, wiec moze i tym £azeniem pogorszylam.....ale z drugiej strony od chodzenia nikt jeszcze nie umarl.. a ja wlasnie tak sie czuje,jakbyn miala wybuchac od srodka [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] czuje takie goraco i te cholerne skurcze,najlepsze jest to ze nie ma przerwy miedzy nimi. Mam silne tabsy 600 na bole okresowe,ale czy ja wiem.....moze lepiej jakbym sie jeb£a w kime...?

Mnie zastanawia ta owu w 7dc w poprzednim cyklu...dzikie to wszystko. No ale nic temp nadal mierze testy nadal robię. Ale czuję że to będzie cykl bez owulacji. Coś czuję że nawet lekarka zaczyna dziwnie na mnie patrzeć...wybryk natury jestem

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Ty jej ino powiedz,ze nie ma tak patrzec [emoji1] tylko dzialac[emoji1] a tak na prawde to chyba monitoring jest wiarygodny. Zreszta nie jestes jedyna kobieta z takim problemem,powinna byc w tym obeznana....no chyba ze w dupie byla i gow..no widziala [emoji1][emoji1]

Pierwsza [emoji41]
A ja dzis obudzilam sie z bolem gardla i zatkanym nosem
[emoji27] nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy encorton dziala [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:)ja też dziś z katarem i drapie gardło.I mnie dzis 19 dc i o dziwo nie bolą mnie piersi jak zawsze zaraz po owulacji.tylko niewiem czy to dobrze...starszy syn szykują się do szkoły,młodszy spi a ja kawkuje:(

Do góry