reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

*

Załączniki

• DSC_0346.JPG
    DSC_0346.JPG
    361,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0346.JPG
    DSC_0346.JPG
    361,8 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Ło matko ile Wam tego nawaliło [emoji33] a u nas sucho, słonecznie i błękitne niebo [emoji41]
927c08ccb27bf26b7f91c8f384d21c24.jpg

Artemida ja wiem co to jest:-) to twaróg ze śmietana i cebulką i np szczypiorkiem i do tego ziemniaki okraszone. Pyszota ! moja koleżanka ze studiów pokazała mi ten obiadek. Ona zawsze mega na słono robiła i było bardzo dobre.

Majka u nas pod blokiem 20 cm śniegu na samochodach więc witam w klubie:-)

Agnesis tradycji stało się za dość i po raz kolejny zima zaskoczyła polskich kierowców:-) pierwszy śnieg i moje miasteczko od razu od prądu odcięło ha ha ha ha

Artemida ja wiem co to jest:-) to twaróg ze śmietana i cebulką i np szczypiorkiem i do tego ziemniaki okraszone. Pyszota ! moja koleżanka ze studiów pokazała mi ten obiadek. Ona zawsze mega na słono robiła i było bardzo dobre.

Majka u nas pod blokiem 20 cm śniegu na samochodach więc witam w klubie:-)

Agnesis tradycji stało się za dość i po raz kolejny zima zaskoczyła polskich kierowców:-) pierwszy śnieg i moje miasteczko od razu od prądu odcięło ha ha ha ha

No u mnie będzie dokładnie twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką a do tego ziemniaki gotowane w mundurkach :D znaczy w łupince

Danie znane z wlkp ;) jak nie z samego Poznania, skąd pochodzę :D

Ło matko ile Wam tego nawaliło [emoji33] a u nas sucho, słonecznie i błękitne niebo [emoji41]
927c08ccb27bf26b7f91c8f384d21c24.jpg

We wloszech cieplo kurna mac...[emoji274]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida gzik to cos z białego sera?
Rene cudowny widok, jak z bajki [emoji7]☃️☃️[emoji948]
A barletta tez mi sie bardzo podoba wizualnie. A jaki masz kolor?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka [emoji4][emoji4]

Aleee mam dziś lenia , dobrze , że piateczek jest [emoji38]

agnesis piękna masz tą pogode [emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka [emoji4][emoji4]

Aleee mam dziś lenia , dobrze , że piateczek jest [emoji38]

agnesis piękna masz tą pogode [emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj do mnie pizze będziemy robić [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Do góry