Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Artemida ja wiem co to jest:-) to twaróg ze śmietana i cebulką i np szczypiorkiem i do tego ziemniaki okraszone. Pyszota ! moja koleżanka ze studiów pokazała mi ten obiadek. Ona zawsze mega na słono robiła i było bardzo dobre.
Majka u nas pod blokiem 20 cm śniegu na samochodach więc witam w klubie:-)
Agnesis tradycji stało się za dość i po raz kolejny zima zaskoczyła polskich kierowców:-) pierwszy śnieg i moje miasteczko od razu od prądu odcięło ha ha ha ha
Zazdroszcze sniegu buuuu [emoji22]Ło matko ile Wam tego nawaliło [emoji33] a u nas sucho, słonecznie i błękitne niebo [emoji41]
Rene cudowny widok, jak z bajki [emoji7][emoji948]
A barletta tez mi sie bardzo podoba wizualnie. A jaki masz kolor?
Aleee mam dziś lenia , dobrze , że piateczek jest [emoji38]
agnesis piękna masz tą pogode [emoji7]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom