reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny ale się obkupiłam. U mnie w centrum likwidują jeden sklep z akcesoriami do domu głównie do kuchni. I kupiłam sobie kamienny mozdziez, ceramiczne łyżeczki do odmierzania ilości oraz chwytak do gorących słoików :-) wyprzedaż wszystko -30%

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Artemida miło jest trafić na takie wyprzedaże. Ja uwielbiam kupować rzeczy do domu [emoji16]

Cześć dziewczyny. Wpadłam do Was z sąsiedniego wątku. Mam pytanie do Bum. Pamiętam że kiedyś rozmawialysmy o dong quai i chciałabym się zapytać jaką dawkę bierzesz. Tzn ile mg. Zastanawiam się nad zakupem.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida miło jest trafić na takie wyprzedaże. Ja uwielbiam kupować rzeczy do domu [emoji16]

1480616377591.jpg

Moje skarby

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Załączniki

• 1480616377591.jpg
    1480616377591.jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 264
Cześć dziewczyny. Wpadłam do Was z sąsiedniego wątku. Mam pytanie do Bum. Pamiętam że kiedyś rozmawialysmy o dong quai i chciałabym się zapytać jaką dawkę bierzesz. Tzn ile mg. Zastanawiam się nad zakupem.

Bum cos wcięło. Myśle, ze Bum brała cos 520 czy 530mg [emoji6]

Siwa donga biorę 530mg , czyli jedną kapsułke rano [emoji4][emoji4] bo wieczorem ziółka pije [emoji6]

No wcielo mnie wcielo , nic mi się nie chce...
Jakaś kulka mi na szyji wyskoczyła pod skórą i boli [emoji52]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa donga biorę 530mg , czyli jedną kapsułke rano [emoji4][emoji4] bo wieczorem ziółka pije [emoji6]

No wcielo mnie wcielo , nic mi się nie chce...
Jakss kylka mi na szyji wyskoczyła pod skórą i boli [emoji52]

Ok dziękuję bardzo [emoji4] nad ziolkami też pomysle ale to jak do Pl pojadę. W Niemczech bardzo drogie takie rzeczy.

A jak się czujesz po tym dongu? Zauważyłaś jakąś różnicę? Ostatnio na staraczkach Spark pisała że pierwszy raz od dłuższego czasu miała owu bez clo. Właśnie po dongu. Ja nie wiem czy mam problem z owu ale wydaje mi się że w poprzednim cyklu jej nie było. Dlatego chcę zacząć brać. Z resztą mogę lykac wszystko byleby w końcu być w tej ciąży.

BTW fajnie tu u Was[emoji7] jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.

Siwa dobrze się czuje i jak miałam suchość pochwy tak mam śluz od początku cyklu...
No i biorę cały cykl nie tylko do owu bo nie wiem kiedy ona jest...
Ja mam cykle długie 40dni , wydaje mi się , ze ten cykl będzie podobny [emoji19]

Wpadaj zapraszamy hihi [emoji5]

Bum może sobie przewialas szyję i węzeł chłonny ci się powiększył ,ja tak mam często zimą a latem załatwia mi węzeł klimatyzacja w samochodzie
..nie dość że szyja boli,gula wychodzi to do tego uczucie bólu gardła od środka .... najlepiej pomaga maść rozgrzewajaca vick i chusta albo szalik [emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Bum ale jaka ta kulka? Duża jak wlasnie od węzłów czy mała jak pryszcz? [emoji2] boli cały czas czy tylko jak dotykasz?

Do góry