reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry [emoji41][emoji41] ja tez sie kawkuje
Leniwa jestem,jak co rano.
Sex wlasnie zaliczony [emoji14] ale bez nog u gory [emoji18] [emoji14]
Zaraz mloda zaprowadze do przedszkola, ogarne troche chalupe i bede jechala z moim na zakupy. Dzis od niepamietnych czasow zakupy tylko we dwoje
Moj dzis bedzie w domi siedzial,bo od jutra az przez 10 dni bedzie na targach, takze juz osrany i zestresowany chodzi. [emoji2]
Ja dzis.o 16.45 ide do dentysty[emoji53] troche sie boje....ale jak mus to mus

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż do pracy poszedł jak ja spałam.ja wam powiem ze ja jestem typem spiocha i nie lubię jak ktoś mi przeszkadza w spaniu:pwogole moje libido sięga prawie 0 więc u mnie staranka nie są tak przyjemne jak u was raczej:crazy:ale coz moge zrobic...

U nas dziewczyny armagedon. Wczoraj zero śniegu a dziś spadl po kostki. Na ulicach masakra. 30 km/h nie da rady więcej.
Ps. Wypilam właśnie gkukoze ,siedzę teraz i czekam czy tego nie zwrócę

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas już po śniegu. Przedwczoraj wieczorem napadał a wczoraj cały dzień padał deszcz. Zrobiła się ohydna ciapa. A dziś już sucho ale za to wiatr duży. Codziennie jakieś atrakcje. Wczoraj walczyłam z czasem, żeby wszystko zrobić co zaplanowałam i na szczęście się udało. Dziś obudziłam się z katarem i trochę podrażnionym gardłem. Albo mąż mnie zaraził albo schodzi mi z zatok bo ostatnio 2 tyg. mnie bolały ale kataru nie miałam. Mam nadzieję, że synka nie załatwimy bo on kończy antybiotyk na te zapalenie migdałów i wirusowy katar tydz. temu też miał.

Dobry [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477] ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hejka:-)

Ja wczoraj chodziłam nieprzytomna tak mnie głowa bolała. w nocy mega śniegu napadało i dziś od 6 do 8.30 rano nie było wody i prądu. Dobrze, że tak krótko to trwało.

Anula ja się starałam "tylko" 15 miesięcy o niestety ale moja psychika momentami wysiadała. Każdy pozytywny test powodował u mnie ataki histerii i płaczu, każda miesiączka sprawiała, że trzy dni nie mogłam dojść do siebie. Mój mąż też to okropnie znosił. Płakał razem ze mną, nigdzie nie chcieliśmy chodzić bo dzieci i kobiety w ciąży. Wszystko toczyło się wokół starań...w końcu odpuściłam. Nastawiłam się na klinikę leczenia niepłodności no i się udało. Jedną wizytę tam miałam tylko.

Artemida na pewno coś urośnie zobaczysz. To sam początek cyklu jest. Ja w klinice leczenia niepłodności byłam w 14 dc i endometrium miało 3 mm i żadnego pęcherzyka dominującego, a dwa tygodnie później miałam pozytywny test ciążowy. Na następnej wizycie zobaczysz piękne pęcherzyki:-) dwóch dorodnych życzę

Carmen ja chyba w Mikołajki choinke ubiorę:-) nacieszę się jej widokiem. Wolę Wielkanoc ale Wigilia też ma swój urok.

Doświadczone mamusie proszę o radę. Na dniach będziemy mieć trochę wolnej gotówki z mężem i chcemy już kupić wózek. Znalazłam kilka ogłoszeń na olx i sprawa prezentuje się tak. Do wyboru mam adamexa barlette za 1000 zł, x-landera xa z fotelikiem maxi cosi city za 1000 zł, bebetto luca 900 zł i ewentualnie tutek grander play za 850 zł...jeszcze mi się podoba maxi cosi mura 4 za 1050 zł ale D kategorycznie nie chce:-/

Tynka my mieliśmy x-landera xa i byliśmy z niego zadowoleni. Mają małe gondole ale mój synek pojeździł w niej tylko 3,5 miesiąca bo potem zaczął bardzo się podnosić i zmieniliśmy na spacerówkę , w której siedział w pół leżąco ale już więcej widział, więc tak się nie ćwiczył jak w tej gondoli. Synek urodził się pod koniec stycznia, w połowie lutego pierwszy spacer zaliczyliśmy a na początku maja już spacerówka. A kiedy masz termin porodu?

reklama
Kacha ja mam termin na 26 kwietnia, akurat będzie się ciepło robiło i na pewno będziemy korzystać ze spacerów ile się da.
Ogólnie to o każdym wózku można powiedzieć o coś złego i dobrego ale kompletnie się na tym nie znam.

Do góry