reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka z tych co wymieniłaś to brałabym xlandera [emoji4] maja dobre opinie, ze dobrze sie prowadzą na różnych podłożach i naprawdę sa wytrzymałe [emoji4]

reklama
No ja też się ku niemu skłaniam. No i jest najbliżej w sumie:-) chyba będę tam dzwonić żeby się umówić na oglądanie. Mąż trochę przeżywa czy nie za wcześnie, ale ja nie jestem przesądna absolutnie. Wstawię wam zdjęcie.

Mój mąż do pracy poszedł jak ja spałam.ja wam powiem ze ja jestem typem spiocha i nie lubię jak ktoś mi przeszkadza w spaniu:pwogole moje libido sięga prawie 0 więc u mnie staranka nie są tak przyjemne jak u was raczej:crazy:ale coz moge zrobic...
Nie mysl,ze ja mam tak zawsze ochote. Ja niestety tez nie mam czesto checi. Czasami wole z rana niz jak wieczorem. [emoji2][emoji2] ale to niezawsze

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :-)

A ja czuję się wykorzystana ;-)

Mój się do mnie dobral zaraz po przebudzeniu czyli bzykanko zaliczone mimo że na usg cisza. Zaraz się trzeba ogarnąć i na zakupy jechać.

Dziś na obiad gzik z pyrami ;-)

Która wie co to?

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Doświadczone mamusie proszę o radę. Na dniach będziemy mieć trochę wolnej gotówki z mężem i chcemy już kupić wózek. Znalazłam kilka ogłoszeń na olx i sprawa prezentuje się tak. Do wyboru mam adamexa barlette za 1000 zł, x-landera xa z fotelikiem maxi cosi city za 1000 zł, bebetto luca 900 zł i ewentualnie tutek grander play za 850 zł...jeszcze mi się podoba maxi cosi mura 4 za 1050 zł ale D kategorycznie nie chce:-/
Ja kupilam adamex barlette. Jestem zakochana w nim

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas takie widoki dziś
1480674585-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida gzik to cos z białego sera?
Rene cudowny widok, jak z bajki [emoji7]☃️☃️[emoji948]
A barletta tez mi sie bardzo podoba wizualnie. A jaki masz kolor?

Hejka! Wracam do żywych! Pozdrawiam z malowniczych kaszub :) Zasypało nas śniegiem i od wczoraj nie mieliśmy prądu cała nasza gmina plus Przywidź :D Sporo ludzi nie dojechało do pracy a u teściowej wnuki nie poszły do szkoły. Zaraz postaram się was nadrobić...
Spróbuje wkleić fote mojego auta ale od wczoraj mam kłopot ze zdjęciami.

reklama
Majka XXI wiek, a wystarczy pierwszy śnieg żeby ludzi odciąć od świata [emoji23]
U nas jak spada pierwszy śnieg to autobusy spóźniają sie o minimum godzinę, pociągi stają, a pługi i służby drogowe jak zwykle wielce zaskoczone ze śnieg, jak to, skąd [emoji54]

Do góry