reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Jula, gratulacje, piękny wynik[emoji38]
Kamila, zalezy chyba od lekarza. Ja mam tak przejęta gin naszymi staraniami ze kazala zrobić test i od razu dzwonić. W poniedziałek tel, środa wizyta to mi wsteczne L4 wypisala. Tym oto sposobem jestem na L4 od ok 4 tyg[emoji4]
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Kamila, zalezy chyba od lekarza. Ja mam tak przejęta gin naszymi staraniami ze kazala zrobić test i od razu dzwonić. W poniedziałek tel, środa wizyta to mi wsteczne L4 wypisala. Tym oto sposobem jestem na L4 od ok 4 tyg[emoji4]
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Kamila.801
Fanka BB :)
Ja w biurze ale problemy w pracy i jak najszybciej chce sie z tad zmyc . A druga zecz ze ja juz 3 razy bylam w ciazy z tego 2 poronienia i w ostatnie prawie cala ciaze przelezal. Czy to moga byc wskazania do l4 ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Kamila o tym porozmawiasz z lekarzem prowadzącym jak juz zajdziesz w ciążę czego ci oczywiście życzę .... bo teraz jedno pytanie mi przechodzi przez głowę czy faktycznie chcesz być w ciąży czy uwolnić się od pracy ? ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Kruczyca
Kamila wszystko zależy od lekarza. Idziesz prywatnie on wypisze po tym jak powiesz ze masz straszne mdlosci i wymioty.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Jugosława
kruczyca: potwierdzam z tym stanikiem. Sama należę do tych osób, które mają spory biust i jak pierwszy raz poszłam do brafiterki to się zdziwiłam wielkością miseczki. Człowiek szoku doznaje jak nagle z C robi się G Ale komfort cudowny!
paraplu: ja kiedyś wzięłam pushap, bo się pomyliłam to mi cycki do brody podbiło Jej, ale oczekiwanie na wynik tej twojej bety :/ U mnie po kilku godzinach jest, a jak w szpitalu sie robi to czasem i po godzinie
kamila: tak jak anula napisała. Zależy od podejścia lekarza. Jak nie ma wskazań medycznych to trzeba po prostu dobrze to umotywować.
anula: ja też się mogę z tobą biustem podzielić Chcesz mieć C? Zaraz kuriera zamówię i ci prześlę trochę
julia: no i pięknie! Niech teraz ładnie rośnie i niech sie kropeczek mebluje! A bliźniaki wchodzą w opcję nawet przy jednym pęcherzyku. On się może podzielić i wtedy jednojajowe są
luska: powoli do przodu kochana. Resety są wskazane
A ja się złamałam...miałam nie kupować testów ciążowych i co? I w rossmanie były w promocji! Szłam już do kasy z szamponem i chusteczkami i przed samą kasą patrzę jak do mnie machają...no i kupiłam :/ Ale nie, nie złamię się i nie zrobię przed terminem @. Chociaż tego dotrzymam
paraplu: ja kiedyś wzięłam pushap, bo się pomyliłam to mi cycki do brody podbiło Jej, ale oczekiwanie na wynik tej twojej bety :/ U mnie po kilku godzinach jest, a jak w szpitalu sie robi to czasem i po godzinie
kamila: tak jak anula napisała. Zależy od podejścia lekarza. Jak nie ma wskazań medycznych to trzeba po prostu dobrze to umotywować.
anula: ja też się mogę z tobą biustem podzielić Chcesz mieć C? Zaraz kuriera zamówię i ci prześlę trochę
julia: no i pięknie! Niech teraz ładnie rośnie i niech sie kropeczek mebluje! A bliźniaki wchodzą w opcję nawet przy jednym pęcherzyku. On się może podzielić i wtedy jednojajowe są
A ja się złamałam...miałam nie kupować testów ciążowych i co? I w rossmanie były w promocji! Szłam już do kasy z szamponem i chusteczkami i przed samą kasą patrzę jak do mnie machają...no i kupiłam :/ Ale nie, nie złamię się i nie zrobię przed terminem @. Chociaż tego dotrzymam
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dawaj tego kuriera .... weź ! Jak juz kupiłaś to znak że trzeba zrobić ! to co jutro prawda ? musisz podtrzymać dobra passę przecież dziewczyny nie mogą same iść na styczniowkikruczyca: potwierdzam z tym stanikiem. Sama należę do tych osób, które mają spory biust i jak pierwszy raz poszłam do brafiterki to się zdziwiłam wielkością miseczki. Człowiek szoku doznaje jak nagle z C robi się G Ale komfort cudowny!
Kruczyca
reklama