reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kamila mi nie wystawiła , bo stwierdzenie gin ciąża to nie choroba , dają ale nie tak na początku...
A prywatnie dostaniesz od razu.

Julia no pięknie !
A nie duży to wynik ? Może bliźniaki [emoji4]

reklama
Jula, gratulacje, piękny wynik[emoji38]

Kamila, zalezy chyba od lekarza. Ja mam tak przejęta gin naszymi staraniami ze kazala zrobić test i od razu dzwonić. W poniedziałek tel, środa wizyta to mi wsteczne L4 wypisala. Tym oto sposobem jestem na L4 od ok 4 tyg[emoji4]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Ja w biurze ale problemy w pracy i jak najszybciej chce sie z tad zmyc . A druga zecz ze ja juz 3 razy bylam w ciazy z tego 2 poronienia i w ostatnie prawie cala ciaze przelezal. Czy to moga byc wskazania do l4 ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila o tym porozmawiasz z lekarzem prowadzącym jak juz zajdziesz w ciążę czego ci oczywiście życzę .... bo teraz jedno pytanie mi przechodzi przez głowę czy faktycznie chcesz być w ciąży czy uwolnić się od pracy ? ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kamila wszystko zależy od lekarza. Idziesz prywatnie on wypisze po tym jak powiesz ze masz straszne mdlosci i wymioty.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Xbum no wysoka tez mi sie wydaje;) ale niemam nawet norm na papierku:/
A co do blizniakow to niemozliwe bo jeden pecherzyk byl.
Oby teraz bylo dobrze

W sobote ide jeszcze raz,

kruczyca: potwierdzam z tym stanikiem. Sama należę do tych osób, które mają spory biust i jak pierwszy raz poszłam do brafiterki to się zdziwiłam wielkością miseczki. Człowiek szoku doznaje jak nagle z C robi się G :D Ale komfort cudowny!

paraplu: ja kiedyś wzięłam pushap, bo się pomyliłam to mi cycki do brody podbiło :D Jej, ale oczekiwanie na wynik tej twojej bety :/ U mnie po kilku godzinach jest, a jak w szpitalu sie robi to czasem i po godzinie :)

kamila: tak jak anula napisała. Zależy od podejścia lekarza. Jak nie ma wskazań medycznych to trzeba po prostu dobrze to umotywować.

anula: ja też się mogę z tobą biustem podzielić :D Chcesz mieć C? :D Zaraz kuriera zamówię i ci prześlę trochę :D

julia: no i pięknie! Niech teraz ładnie rośnie i niech sie kropeczek mebluje! :) A bliźniaki wchodzą w opcję nawet przy jednym pęcherzyku. On się może podzielić i wtedy jednojajowe są :D

luska: powoli do przodu kochana. Resety są wskazane :)

A ja się złamałam...miałam nie kupować testów ciążowych i co? I w rossmanie były w promocji! Szłam już do kasy z szamponem i chusteczkami i przed samą kasą patrzę jak do mnie machają...no i kupiłam :/ Ale nie, nie złamię się i nie zrobię przed terminem @. Chociaż tego dotrzymam :p

kruczyca: potwierdzam z tym stanikiem. Sama należę do tych osób, które mają spory biust i jak pierwszy raz poszłam do brafiterki to się zdziwiłam wielkością miseczki. Człowiek szoku doznaje jak nagle z C robi się G :D Ale komfort cudowny!

paraplu: ja kiedyś wzięłam pushap, bo się pomyliłam to mi cycki do brody podbiło :D Jej, ale oczekiwanie na wynik tej twojej bety :/ U mnie po kilku godzinach jest, a jak w szpitalu sie robi to czasem i po godzinie :)

kamila: tak jak anula napisała. Zależy od podejścia lekarza. Jak nie ma wskazań medycznych to trzeba po prostu dobrze to umotywować.

anula: ja też się mogę z tobą biustem podzielić :D Chcesz mieć C? :D Zaraz kuriera zamówię i ci prześlę trochę :D

julia: no i pięknie! Niech teraz ładnie rośnie i niech sie kropeczek mebluje! :) A bliźniaki wchodzą w opcję nawet przy jednym pęcherzyku. On się może podzielić i wtedy jednojajowe są :D

luska: powoli do przodu kochana. Resety są wskazane :)

A ja się złamałam...miałam nie kupować testów ciążowych i co? I w rossmanie były w promocji! Szłam już do kasy z szamponem i chusteczkami i przed samą kasą patrzę jak do mnie machają...no i kupiłam :/ Ale nie, nie złamię się i nie zrobię przed terminem @. Chociaż tego dotrzymam :p
Dawaj tego kuriera .... weź ! Jak juz kupiłaś to znak że trzeba zrobić ! to co jutro prawda ? musisz podtrzymać dobra passę :) przecież dziewczyny nie mogą same iść na styczniowki :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula: termin @ mam na sobotę, więc najwcześniej zatestuję w niedzielę rano. Kurier by padł trupem jakby się dowiedział co wysyłam :D A ty kiedy robisz? :p

kruczyca: faza lutealna to głównie czekanie :D

Do góry