reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kamila mi nie wystawiła , bo stwierdzenie gin ciąża to nie choroba , dają ale nie tak na początku...
A prywatnie dostaniesz od razu.

Julia no pięknie !
A nie duży to wynik ? Może bliźniaki [emoji4]

reklama
Jula, gratulacje, piękny wynik[emoji38]

Kamila, zalezy chyba od lekarza. Ja mam tak przejęta gin naszymi staraniami ze kazala zrobić test i od razu dzwonić. W poniedziałek tel, środa wizyta to mi wsteczne L4 wypisala. Tym oto sposobem jestem na L4 od ok 4 tyg[emoji4]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Ja w biurze ale problemy w pracy i jak najszybciej chce sie z tad zmyc . A druga zecz ze ja juz 3 razy bylam w ciazy z tego 2 poronienia i w ostatnie prawie cala ciaze przelezal. Czy to moga byc wskazania do l4 ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila o tym porozmawiasz z lekarzem prowadzącym jak juz zajdziesz w ciążę czego ci oczywiście życzę .... bo teraz jedno pytanie mi przechodzi przez głowę czy faktycznie chcesz być w ciąży czy uwolnić się od pracy ? ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kamila wszystko zależy od lekarza. Idziesz prywatnie on wypisze po tym jak powiesz ze masz straszne mdlosci i wymioty.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Xbum no wysoka tez mi sie wydaje;) ale niemam nawet norm na papierku:/
A co do blizniakow to niemozliwe bo jeden pecherzyk byl.
Oby teraz bylo dobrze

W sobote ide jeszcze raz,

kruczyca: potwierdzam z tym stanikiem. Sama należę do tych osób, które mają spory biust i jak pierwszy raz poszłam do brafiterki to się zdziwiłam wielkością miseczki. Człowiek szoku doznaje jak nagle z C robi się G :D Ale komfort cudowny!

paraplu: ja kiedyś wzięłam pushap, bo się pomyliłam to mi cycki do brody podbiło :D Jej, ale oczekiwanie na wynik tej twojej bety :/ U mnie po kilku godzinach jest, a jak w szpitalu sie robi to czasem i po godzinie :)

kamila: tak jak anula napisała. Zależy od podejścia lekarza. Jak nie ma wskazań medycznych to trzeba po prostu dobrze to umotywować.

anula: ja też się mogę z tobą biustem podzielić :D Chcesz mieć C? :D Zaraz kuriera zamówię i ci prześlę trochę :D

julia: no i pięknie! Niech teraz ładnie rośnie i niech sie kropeczek mebluje! :) A bliźniaki wchodzą w opcję nawet przy jednym pęcherzyku. On się może podzielić i wtedy jednojajowe są :D

luska: powoli do przodu kochana. Resety są wskazane :)

A ja się złamałam...miałam nie kupować testów ciążowych i co? I w rossmanie były w promocji! Szłam już do kasy z szamponem i chusteczkami i przed samą kasą patrzę jak do mnie machają...no i kupiłam :/ Ale nie, nie złamię się i nie zrobię przed terminem @. Chociaż tego dotrzymam :p

kruczyca: potwierdzam z tym stanikiem. Sama należę do tych osób, które mają spory biust i jak pierwszy raz poszłam do brafiterki to się zdziwiłam wielkością miseczki. Człowiek szoku doznaje jak nagle z C robi się G :D Ale komfort cudowny!

paraplu: ja kiedyś wzięłam pushap, bo się pomyliłam to mi cycki do brody podbiło :D Jej, ale oczekiwanie na wynik tej twojej bety :/ U mnie po kilku godzinach jest, a jak w szpitalu sie robi to czasem i po godzinie :)

kamila: tak jak anula napisała. Zależy od podejścia lekarza. Jak nie ma wskazań medycznych to trzeba po prostu dobrze to umotywować.

anula: ja też się mogę z tobą biustem podzielić :D Chcesz mieć C? :D Zaraz kuriera zamówię i ci prześlę trochę :D

julia: no i pięknie! Niech teraz ładnie rośnie i niech sie kropeczek mebluje! :) A bliźniaki wchodzą w opcję nawet przy jednym pęcherzyku. On się może podzielić i wtedy jednojajowe są :D

luska: powoli do przodu kochana. Resety są wskazane :)

A ja się złamałam...miałam nie kupować testów ciążowych i co? I w rossmanie były w promocji! Szłam już do kasy z szamponem i chusteczkami i przed samą kasą patrzę jak do mnie machają...no i kupiłam :/ Ale nie, nie złamię się i nie zrobię przed terminem @. Chociaż tego dotrzymam :p
Dawaj tego kuriera .... weź ! Jak juz kupiłaś to znak że trzeba zrobić ! to co jutro prawda ? musisz podtrzymać dobra passę :) przecież dziewczyny nie mogą same iść na styczniowki :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula: termin @ mam na sobotę, więc najwcześniej zatestuję w niedzielę rano. Kurier by padł trupem jakby się dowiedział co wysyłam :D A ty kiedy robisz? :p

kruczyca: faza lutealna to głównie czekanie :D

Do góry