reklama
NeSSi
Moderatorka
Hej dziewczyny:-)
Witam w piękny czwartkowy poranek. Mam dziś i jutro wolne juhuuu!
Lux jakie piękne maleństwo! Niech rośnie w siłę :-)
Oleczka o dretwieniu krocza to ja nigdy nie słyszałam! Zapytaj lekarza jak będziesz na wizycie.
Jugo ja już nie mierze temp. Za bardzo mnie to stresuje. Ale jesteś cierpliwa :-) oby w sobotę była piękna niespodzianka!
Nessi no właśnie tak to jest z tymi szyjka mi macicy. Dlatego swojej nie badam . Poza tym i tak nie umiem określić jej wysokości ha ha:-)
Kruczyca cycki nigdy nie są za wielkie
Kochana, ja się tak zacięłam na studiowanie tej szyjki, że jak ktoś kazałby mi wsadzić linijkę i mierzyć, do poszłabym za ciosem
Czesc co tam u was slychac ja dzis na onkologi jestem lekarki jeszcze nie ma wiec do 13 mi tu zejdzie, a co z reszta w zawieszeniu m ma dzis badanie nasienia ja mam owulke dzis lub jutro i lipa no trudno inseminacja w drugim tygodniu czerwca. Wiec czekam na @ a tak w nawiasie dzis mam laryngologa. Ze zdrowiem juz lepiej. Nie nadrobie was nie ma szans za duzo piszecie.
Lux gratuluje udanego usg
Tynka wolne to cudownie jak tam nastroj
Ness duzo wydalas dzieci to kosztowna inwestycja
Jugus a ty jak tam?
Reszty nie wiem co pam komu pisac wiec mowcie co u was
Daj znać jak po wizycie w szpitalu ... czekamy na Ciebie mordeczko Trzymam kciuki za wyniki nasionek
nessi: no i już czwartek Zleciało co? Ja tą tempkę mierzę, bo się ostatnio jakoś dziwnie pocę i sądziłam na początku, że mnie brała jakaś infekcja albo coś :/ Jakoś szyjki nie umiem badać :| Poza tym to też tak, że u różnych kobiet w różnym momencie się podnosi. Co będzie to będzie.
tynka: przyjemnego odpoczynku w dniach wolnych Coś zaplanowałaś?
luska: ja czekam na @ Przyjdzie albo nie przyjdzie. Jak co cykl A u ciebie jak po podglądzie? Dawno cię jakoś nie było...Miesiąc w tą czy w tamtą nie ma znaczenia. Na spokojnie zrobicie badania i będzie na kolejny cykl. A może coś zaskoczyło teraz? Kto wie
Aaaaaaa zapomniałam dodać, że ja nie mierzę temperatury "tam" tylko pod językiem i klasycznie pod pachą Więc idę trochę na łatwiznę
Zleciało, oj zleciało Szkoda, że odliczam tak ostro do czwartku ... przez co tygodnie mi lecą i zmarszczek przybywa
Co do szyjki to podobno najważniejsze jest czy jest twarda czy taka miękkawa U mnie przed okresem zawsze twarda a w ciąży miałam właśnie pofalowaną jak płatki kwiatu No i zawsze mam lekko otwartą, bo po porodzie, nawet CC nie zamyka się całkowicie czy jakoś tak ...Teraz póki co nie grzebię i nie sprawdzam Aleeeee ... za jakieś 5 dni może kuknę z czystej ciekawości.
Dawaj testa rób ! jak już się skusiłaś na zakup
Dobry dzień ....
Wstałam i czuje się jak " rozjechana żaba " coś źle mi się spalo ....
Jugo no czekam razem z Tobą i wcale nie mam ochoty namawiać cie na test [emoji16]
U mnie też pogoda cud miód .... kawkę wypiłam na tarasie -Lubie to ....
Tynka ooo to odpoczniesz ... jaki plan na dziś ?
Lusia czerwiec juz zaraz,szybko zleci ... zrób teraz coś przyjemnego dla siebie ....coby się zregenerować .... może fryzjer albo kosmetyczka .... bo później to człowiek mimo wszystko będzie ostrożny ...
Ness noo u mnie to to samo ...niby wysoko,gitara gra a tu nagle hop w dół i @ się melduje ...m o kant rozbić ....zresztą stresujące to mierzenie ....Poszalalas na zakupach no a w sierpniu to dopiero .. fakt .... a to wyprawka, buty ,odzież ... najgorzej .... no i popatrz jeszcze tylko jutro i wolne
Oleczka chyba faktycznie nerw przyduszony ale ja bym skonsultowala ....
Julia,Paraplu jak tam mamuśki ?
Karola a brzusio to wychodzi ? Który u ciebie juz tydzień ?Lezysz dalej wciąż ?
Bum,Kruczyca Spicie ?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Wolałabym nie szaleć i kasy nie wydawać ... ale mam wrażenie, że na chłopcach to się wszystko pali dosłownie. Buty rwie w strzępy, kolana jak nie wypchane to brudne na maksa. Bluzki tylko oszczędza - oczywiście jak nie lepią z plasteliny akurat czy malują farbami Dzisiaj nowe spodenki 3/4 przeszły chrzest bojowy - znaczy się wróciły zielone od trawy Prawie zęby zjadłam by je doczyścić bo trawa jest chyba najgorsza ... i tak dzień dnia aż do jesieni A wyprawka na wrzesień spędza mi sen z powiek ...do tego jeszcze strach o niego, że między gimnazjalistami będzie po korytarzu latał - ale spoko Gimnazjaliści takie maluchy omijają szerokim łukiem - normalnie jakby były skażone
Czyli u Ciebie @ też może się nie pojawić ?! Może Jugo Ci jednego testa odpali ?
Obcinasz kota ?!? A co mu ten tego ... tniesz ? Kastrejszyn czy jak ?!
Wracam później. Mój K się denerwuje jak na forum zalegam
A jak sie czujesz Anula88...bo ja to od kilku dni strasznie zmeczona, brzuch napecznialy, i jakies dziwne zmiany nastroju. Kurde mam nadzieje ze se nie wmawiam nic i to nie sa objawy @...
Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Bum no juz jedna noga weekend a daj spokój ....mój to wiecznie z dziurawymi kolanami wiec przycisnelam i okazało się ze porostu się rozbiegaja i ma kolanach jada ile się da [emoji48]
Kamka a ja w tym cyklu wyluzowalam,w sumie dobiega on konca jakby nie patrzeć .... nie zamierzam testowac bo i tak pewnie @ przyjdzie .... jeden fakt jest taki ze no cycki bolą ale to też objaw @ .... wiec pełen luz kibicuje wam
Kamka a ja w tym cyklu wyluzowalam,w sumie dobiega on konca jakby nie patrzeć .... nie zamierzam testowac bo i tak pewnie @ przyjdzie .... jeden fakt jest taki ze no cycki bolą ale to też objaw @ .... wiec pełen luz kibicuje wam
Czasami jak wyluzujesz to sie uda... hihi ... OBY!!!
Ja to juz wiele rozczarowan przezylam. Ale w tym miesiacu jakos innaczej sie czuje, i nie trace nadzieji ze akurat sie udalo... z tym ze wczoraj testowalam i znowu nic. Ale byc moze za szybko ten test zrobilam ... Ale fajnie tak komus sie wygadac...
Ja to juz wiele rozczarowan przezylam. Ale w tym miesiacu jakos innaczej sie czuje, i nie trace nadzieji ze akurat sie udalo... z tym ze wczoraj testowalam i znowu nic. Ale byc moze za szybko ten test zrobilam ... Ale fajnie tak komus sie wygadac...
Paraplu
Fanka BB :)
A jak sie czujesz Anula88...bo ja to od kilku dni strasznie zmeczona, brzuch napecznialy, i jakies dziwne zmiany nastroju. Kurde mam nadzieje ze se nie wmawiam nic i to nie sa objawy @...
Hej kamka ja Ci na pocieszenie napisze, ze tez myslalam, ze sobie wmawiam od terminu kiedy wypada implantacja (niedziela lub sobota, 7-8 maja) zaczal mnie kluc podbrzusze. Bylam pewna, ze sobie wkrecam bo termin okresu mam dopiero jutro (piatek, 13 maja). A ze mialam jakis super czuly test to 10 maja zrobilam test i paczaj 4 dni przez terminem @
Tylko to byl jakis super hiper czuly test. Potem zrobilam taki tanszy, to widac bylo tylko cien cienia i to w dobrym swietle.
Dzisiaj poszlam na bete i czekam na wynik.
EDIT:
A na prawde nie czytalam tutaj o zadnej ktora czula brzuch od razu od implantacji. Takze moze masz dobre przeczucie a test jest za slaby na tak wczesny etap. Jak masz mozliwosc to kup ten
W Holandii jest, w Anglii jest to moze i w Hoszpanii tez
Wazne by bylo na nim napisane, ze tylrywa ciaze 6 dni przed terminem @.
jakie jaja! moj mi pisze, ze dostal eske od Kruka-windykacji o dlugu, ja az usiadlam, mowie jakie dlugi? wszystko placimy na czas! dzwonie do windykacji a tam kobieta mowi, ze nie ma nazwiska Tomka w systemie, ze jest u nich czysty, ze nigdy nie byl w systemie dluznikow, ktorzy nie placa...mowi niech pani zadzwoni do Kruka...dzwonie i tam taka sama informacja, ze nie maja go w systemie...od slowa do slowa okazalo sie, ze nr, ktory ma obecnie Tomek miala/ma jakas kobieta Katarzyna Adrzejczak...mowie ja baby nie znam, dostalam przeprosiny od Kruka i czeka nas wizyta w Plusie jakim cudem ktos ma taki sam nr jak Tomek...jesli wyjdzie u nich, ze nikt to idziemy to zglosic na policje
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A u mnie leje deszcz i to na maxa ....dawno takiej ulewy nie było a z młodym do szkoły rowerem pojechaliśmy szlak a o 16 musze wyruszyć ....chyba samochodem choć nie wiem czy rower wejdzie jego grr
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Luxi, na pewno nikt nie ma takiego numeru. Albo ona podala zły numer albo kiedyś co miała A potem przejął fo twój Tomek. Moja kuzynka tak miała. Kupiła nowy starter A okazało się ze juz kiedyś ktoś miał ten numer..
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
reklama
dlatego musimy to sprawdzic by nie bylo wiecej takich esek, bo dlugow nie mamyLuxi, na pewno nikt nie ma takiego numeru. Albo ona podala zły numer albo kiedyś co miała A potem przejął fo twój Tomek. Moja kuzynka tak miała. Kupiła nowy starter A okazało się ze juz kiedyś ktoś miał ten numer..