Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Watpie mamy post, musialam odpoczac zresetowac sienessi: no i już czwartek Zleciało co? Ja tą tempkę mierzę, bo się ostatnio jakoś dziwnie pocę i sądziłam na początku, że mnie brała jakaś infekcja albo coś :/ Jakoś szyjki nie umiem badać :| Poza tym to też tak, że u różnych kobiet w różnym momencie się podnosi. Co będzie to będzie.
tynka: przyjemnego odpoczynku w dniach wolnych Coś zaplanowałaś?
luska: ja czekam na @ Przyjdzie albo nie przyjdzie. Jak co cykl A u ciebie jak po podglądzie? Dawno cię jakoś nie było...Miesiąc w tą czy w tamtą nie ma znaczenia. Na spokojnie zrobicie badania i będzie na kolejny cykl. A może coś zaskoczyło teraz? Kto wie
Aaaaaaa zapomniałam dodać, że ja nie mierzę temperatury "tam" tylko pod językiem i klasycznie pod pachą Więc idę trochę na łatwiznę
Remont nas czeka wiec nawet nie mysle o tym jestem tak zalatana ze szok nie mam czasu myslecDobry dzień ....
Wstałam i czuje się jak " rozjechana żaba " coś źle mi się spalo ....
Jugo no czekam razem z Tobą i wcale nie mam ochoty namawiać cie na test [emoji16]
U mnie też pogoda cud miód .... kawkę wypiłam na tarasie -Lubie to ....
Tynka ooo to odpoczniesz ... jaki plan na dziś ?
Lusia czerwiec juz zaraz,szybko zleci ... zrób teraz coś przyjemnego dla siebie ....coby się zregenerować .... może fryzjer albo kosmetyczka .... bo później to człowiek mimo wszystko będzie ostrożny ...
Ness noo u mnie to to samo ...niby wysoko,gitara gra a tu nagle hop w dół i @ się melduje ...m o kant rozbić ....zresztą stresujące to mierzenie ....Poszalalas na zakupach no a w sierpniu to dopiero .. fakt .... a to wyprawka, buty ,odzież ... najgorzej .... no i popatrz jeszcze tylko jutro i wolne
Oleczka chyba faktycznie nerw przyduszony ale ja bym skonsultowala ....
Julia,Paraplu jak tam mamuśki ?
Karola a brzusio to wychodzi ? Który u ciebie juz tydzień ?Lezysz dalej wciąż ?
Bum,Kruczyca Spicie ?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Zawsze to człowiek będzie spokojniejszy .... nie ma co a z drugiej strony objawami albo ich brakiem tez nie ma się co sugerować bo każda ciąża jest inna ....Xbum jakos nie mam odwagi ekspertmentowac z fryzurami. Co cos kombinowalam to zaraz zalowalam
Anula wez czlowiek by zdarzyl 2 razy umrzec zanim dostalby wyniki.
Ciesze sie z tej bety bo jakos bardziej wierze jej niz testom z drogerii a ja sie w ogole nie czuje ciazowo. Tylko piersi bola ale mnie zawsze bolaly przez okresem. No i dzisiaj mnie brzuch nie kluje. Mam juz schiza przez to i sie martwie.