reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula: termin @ mam na sobotę, więc najwcześniej zatestuję w niedzielę rano. Kurier by padł trupem jakby się dowiedział co wysyłam :D A ty kiedy robisz? [emoji14]

kruczyca: faza lutealna to głównie czekanie :D
trupem to ja padne do niedzieli kobito :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Julia będzie dobrze ! [emoji8]
Ty teraz jakiegos dupka bierzesz czy coś?

Jugo kurcze , ze ja mam rosmanna daleko tez bym se kupiła bo te z apteki mnie nudza a co dopiero te paskowe do owulacyjnych buuu...

Jugo anula ma racje trzeba zrobić [emoji4]

anula: my mamy ten sam termin kochana :p Więc wiesz, może razem padniemy w tą niedzielę ;)

xbum: ja żałuję, że weszłam do rossmana :p teraz siedzę i słyszę jak mnie z szuflady wołają :p

anula: my mamy ten sam termin kochana [emoji14] Więc wiesz, może razem padniemy w tą niedzielę ;)

xbum: ja żałuję, że weszłam do rossmana [emoji14] teraz siedzę i słyszę jak mnie z szuflady wołają :p
ja nie mam,nie kupuje i apteki mijam szerokim łukiem :) chyba ze grubo się spóźni ....

To ile kupiłaś 2 ? akurat jeden na dziś drugi na niedziele rano :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula i tak kupisz , bo jak nie przyjedzie to co zrobisz [emoji4]

Kamka rozgosc się i napisz coś o sobie [emoji6]

Witam Anula88 bardzo mi milo! wiec mieszkam w Hiszpanii, mam 32 lata i staramy sie o nasze pierwsze dziecko juz od dluzszego czasu. Mam nadzieje ze tym razem sie udalo. Do @ zostalo mi dwa dni, ale wczoraj zrobilam test i byl negatywny. Take za kilka dni powtorze... moze w niedziele! Buziczki

Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry