reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Haha wczoraj jak gadalam z K o wizycie u lekarza to mu powiedzialam, ze rozmawianie o mojej ciazy jest dla mnie rownie szalone jak teoria spiskowa, ze Ziemia zadza kosmici-jaszczury Reptilianie. Abstrakcyjne, surrealistyczne, szalone :D

Jakos nie wierze, uwierze chyba dopiero na usg.

reklama
Xbum jakos nie mam odwagi ekspertmentowac z fryzurami. Co cos kombinowalam to zaraz zalowalam :D

Anula wez czlowiek by zdarzyl 2 razy umrzec zanim dostalby wyniki.

Ciesze sie z tej bety bo jakos bardziej wierze jej niz testom z drogerii :) a ja sie w ogole nie czuje ciazowo. Tylko piersi bola ale mnie zawsze bolaly przez okresem. No i dzisiaj mnie brzuch nie kluje. Mam juz schiza przez to i sie martwie.
jeszcze bedziesz zdychac tak jak poczekej :laugh2:

Tak mi zyczysz?! :p a zeby Ci sie paznokiec zlamal wredoto!!! :D

A tak na serio to kiedy Ci sie zaczely mdlosci i inne objawy?
zycze Ci, bo to dobry objaw, mi sie zaczely w 30 dc jak juz @ sie spozniala i potem, zaczely rosnac, z dnia na dzien sa silniejsze, nie daje rady juz powiem Ci szczerze, sluz tez jakos tak, bo na dzien @ zaniknal, a piersi zaczely bolec na kilka dni juz sie spoznial @ i po tescie, jakos 35 dc chyba i bola coraz mocniej

Kamila zalezy jaki lekarz, zalezy od pracy jaka wykonujesz... a co robisz?
Na NFZ slyszlalam ze ciezej daja;)
Ale ile w tym prawdy to niewiem bo ja od zawsze prywatnie chodze...

Paraplu zaciskam kciuki&&&&& a wyniki to naprawde pozni b3dziesz miala?[emoji32]

Wiec ja odbralam wyniki jest 83.38

reklama
Do góry