reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca dokładnie dobry stanik to podstawa [emoji4]
Ja tam mam D i czasem też mi ciężko...

Paraplu ale jak sie dobrze czujesz w tej fryzurce to czemu bys miała zmieniać [emoji6] a wynik z bety będzie dziś?

reklama
nessi: no i już czwartek :) Zleciało co? Ja tą tempkę mierzę, bo się ostatnio jakoś dziwnie pocę i sądziłam na początku, że mnie brała jakaś infekcja albo coś :/ Jakoś szyjki nie umiem badać :| Poza tym to też tak, że u różnych kobiet w różnym momencie się podnosi. Co będzie to będzie.

tynka: przyjemnego odpoczynku w dniach wolnych :D Coś zaplanowałaś?

luska: ja czekam na @ :) Przyjdzie albo nie przyjdzie. Jak co cykl :D A u ciebie jak po podglądzie? Dawno cię jakoś nie było...Miesiąc w tą czy w tamtą nie ma znaczenia. Na spokojnie zrobicie badania i będzie na kolejny cykl. A może coś zaskoczyło teraz? Kto wie :D

Aaaaaaa zapomniałam dodać, że ja nie mierzę temperatury "tam" tylko pod językiem i klasycznie pod pachą :D Więc idę trochę na łatwiznę :D
Watpie mamy post, musialam odpoczac zresetowac sie

Dobry dzień ....
Wstałam i czuje się jak " rozjechana żaba " coś źle mi się spalo ....

Jugo no czekam razem z Tobą i wcale nie mam ochoty namawiać cie na test [emoji16]
U mnie też pogoda cud miód .... kawkę wypiłam na tarasie -Lubie to ....

Tynka ooo to odpoczniesz ... jaki plan na dziś ?

Lusia czerwiec juz zaraz,szybko zleci :) ... zrób teraz coś przyjemnego dla siebie ....coby się zregenerować .... może fryzjer albo kosmetyczka .... bo później to człowiek mimo wszystko będzie ostrożny ...

Ness noo u mnie to to samo ...niby wysoko,gitara gra a tu nagle hop w dół i @ się melduje ...m o kant rozbić ....zresztą stresujące to mierzenie ....Poszalalas na zakupach :) no a w sierpniu to dopiero .. fakt .... a to wyprawka, buty ,odzież ... najgorzej .... no i popatrz jeszcze tylko jutro i wolne :)

Oleczka chyba faktycznie nerw przyduszony ale ja bym skonsultowala ....

Julia,Paraplu jak tam mamuśki ?

Karola a brzusio to wychodzi ? Który u ciebie juz tydzień ?Lezysz dalej wciąż ?

Bum,Kruczyca Spicie ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Remont nas czeka wiec nawet nie mysle o tym jestem tak zalatana ze szok nie mam czasu myslec

xbum najwczesniej jutro po 12 albo w poniedzialek.
Ale maja tempo :/

1463043508-kuiwhp.jpeg

Jeju luska jeszcze czekasz? Wspolczuje.

Paraplu a u ciebie tam pusto :) no ale tempo mają zawrotne nie ma co :|

Xbum jakos nie mam odwagi ekspertmentowac z fryzurami. Co cos kombinowalam to zaraz zalowalam :D

Anula wez czlowiek by zdarzyl 2 razy umrzec zanim dostalby wyniki.

Ciesze sie z tej bety bo jakos bardziej wierze jej niz testom z drogerii :) a ja sie w ogole nie czuje ciazowo. Tylko piersi bola ale mnie zawsze bolaly przez okresem. No i dzisiaj mnie brzuch nie kluje. Mam juz schiza przez to i sie martwie.

reklama
Xbum jakos nie mam odwagi ekspertmentowac z fryzurami. Co cos kombinowalam to zaraz zalowalam :D

Anula wez czlowiek by zdarzyl 2 razy umrzec zanim dostalby wyniki.

Ciesze sie z tej bety bo jakos bardziej wierze jej niz testom z drogerii :) a ja sie w ogole nie czuje ciazowo. Tylko piersi bola ale mnie zawsze bolaly przez okresem. No i dzisiaj mnie brzuch nie kluje. Mam juz schiza przez to i sie martwie.
Zawsze to człowiek będzie spokojniejszy .... nie ma co :) a z drugiej strony objawami albo ich brakiem tez nie ma się co sugerować bo każda ciąża jest inna ....

Do góry