reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

jestem juz po :-) :)
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy :-) :) ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez :-) :)
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajacy powoli pecherzyk, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston:-) :)

NO TO PIĘKNIE, GRATULACJE!!!!! :) :*

reklama
MAJ:
16.05: Karola - badania (krew + mocz)
16.05: Oleczka - prenatalne
18.05: Nati - ginekolog
18.05: Oleczka - dermatolog
24.05: Tęczowa - badania
24.05: Xbum - endokrynolog
25.05: Lux - podglądanie dzieciątka

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy

Dzień dobry [emoji4]

Ja nie spie , byłam juz w sklepie , przechodzilam obok fryzjera i cos mnie korci na grzywke haha ale moze pozniej skocze i se machne a co [emoji23]

U mnie temp tak samo 37.1 a w dniu@ spada ... Zaczelam na nowo po tym tescie mierzyć [emoji12]

anula: nie powiem, ale rano przeszła mi myśl o zrobieniu testu, ale szybko się skarciłam i postawiłam do pionu :p Zamiast kasę na test wydawać kupię sobie dzisiaj loda :p A co :p

xbum: temperatura potrafi nadzieję robić, a potem dupa klops, bo @ przychodzi. Grzywkę mówisz? Ja latem ciągle bym ją spinała :D Bo nie znoszę jak mi się czoło poci :D Ale na szczęście są różne grzywki: krótsze, dłuższe. Można dopasować.

Jugo a nooo kiedys mialam już i chyba nie bylo tak źle [emoji16]
No chciałabym taka lekką na prosto [emoji4]
Ja miałam iść na fryzjertwo a zboczylam z drogi [emoji12]
Przeszkadza mi strasznie jak mam włosy takie same dłużej [emoji23]

Jugo nie , nie coś ty [emoji16]
Jak na razie starczy mi obcinac kotaa i małej grzywke no jeszcze P jak trzeba [emoji13]

Witam się :) dzisiaj znów mam jakieś humorki w typie 'bez sensu to wszystko i tak nie będę w ciazy' ;)
Tynka fajnie że wolne :) odsapniesz trochę :) a cycki? Można, można mieć za duże :D od zawsze miałam duże na komunii byłam już w staniku B :D tak mam po mojej cioci. Nie zależnie od wagi idzie cyc później długo nic i ja ;) teraz już mam H80 (oczywiście ten odpowiednio dobrany) bo 'specjalistki' z triumpha wmawiaja że mam D lub E tylko obwodów takich dużych nie mają tiaaa dlatego koniecznie trzeba wbić klientke w to co jest na sklepie :D ale do stanika przywiązuje teraz duża uwagę, tyle lat bólu karku, kręgosłupa szyjnego, lazenie zgarbiona, poprawianie co chwile a wystarczył dobry stanik. Dlatego dbajcie dziewczyny nie wazne jaki rozmiar macie. Dobry stanik działa cuda i to nie tylko push-upy ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)

Kocham push-up :D natura nie dala mi za duzych cyckow a ja uwielbiam w bluzeczkach ten taki rowek medzy piersiami <3 moge go osiadnac tylko za pomoca puch-up :D

Xbum to pomysl, ze ja mam w sumie ta sama fryzure od liceum :D

Aaaa dostalam skierowanie na bete!!! Lece zeby zdarzyc do 11!!!

reklama
Kruczyca daj troszkę to się podzielimy .. ja marne 75b ....

Paraplu no gdyby nie push up to byłoby licho :) ja też preferuje choć taki pośredni bo nie które to są zbyt mega push .... leć leć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry