reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux- ten lewy cycek to tak zawsze mnie boli przed okresem i tylko on prawy nic w lewym gruczol rosnie . robilam teraz usg piersi w 6dc i wszystko ok
Jugoslawa- ja uwielbiam ale nie umie kaczuchy wiec meza wykorzystuje ale on lubi byc wykorzystany :-)
Ja jutro w pracy i w niedziele ale po pracy jutro na grila i znowu czlowiek nie wie czy sie moze malego piwa napic ah te starania
Karola - czekamy na wiesci

xbum: ja myślę, że na początek warto odstawić Castagnus, żeby zobaczyć jaka będzie na samym bromergonie. Mi kiedyś też spadło dużo poniżej normy i wtedy zmniejszył mi gin dawkę dostinexu no ale to było łatwiejsze, bo brałam tylko dostinex na prl. Chyba, że wolisz zostać przy ziołowej terapii i odstawić bromergon. Nie miałaś mocno podwyższonej prl. Pytanie też jak z obciążeniem...Na pewno skonsultowałabym dalsze kroki z lekarzem. Bo niby lek ziołowy, ale ziołowe też mają ogromy wpływ na gospodarkę hormonalną a jak się je łaczy jeszcze z innymi to różne rzeczy mogą wyjśc. A ty miałaś zwiększoną dawkę bromergonu? Startowałaś z połówki?

karola: ale pech z tymi badaniami :/ I jeszcze cię musieli znowu igłą traktować :/

nati: dobry układ z mężem i z kaczką :D Oooo grill! Sezon rozpoczynasz? Fajnie :) A co do pytania o test owu wykrywającego ciążę: teraz masz jakoś koło 20 dc?

karola: czujesz nasze pozytywne wibracje? :D Jak tam wizyta? Mam nadzieję, że już weszłaś :)

reklama
A quwa zle pytanie odebralam..
Niby może wykryc a nie musi :)
Dziewczyny robiły nawet jak bladziochy na ciazowym wychodzily , trochę przed @ .
Edit : podejrzewasz ciążę ? ;)

Do góry