reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux- ten lewy cycek to tak zawsze mnie boli przed okresem i tylko on prawy nic w lewym gruczol rosnie . robilam teraz usg piersi w 6dc i wszystko ok
Jugoslawa- ja uwielbiam ale nie umie kaczuchy wiec meza wykorzystuje ale on lubi byc wykorzystany :-)
Ja jutro w pracy i w niedziele ale po pracy jutro na grila i znowu czlowiek nie wie czy sie moze malego piwa napic ah te starania
Karola - czekamy na wiesci

xbum: ja myślę, że na początek warto odstawić Castagnus, żeby zobaczyć jaka będzie na samym bromergonie. Mi kiedyś też spadło dużo poniżej normy i wtedy zmniejszył mi gin dawkę dostinexu no ale to było łatwiejsze, bo brałam tylko dostinex na prl. Chyba, że wolisz zostać przy ziołowej terapii i odstawić bromergon. Nie miałaś mocno podwyższonej prl. Pytanie też jak z obciążeniem...Na pewno skonsultowałabym dalsze kroki z lekarzem. Bo niby lek ziołowy, ale ziołowe też mają ogromy wpływ na gospodarkę hormonalną a jak się je łaczy jeszcze z innymi to różne rzeczy mogą wyjśc. A ty miałaś zwiększoną dawkę bromergonu? Startowałaś z połówki?

karola: ale pech z tymi badaniami :/ I jeszcze cię musieli znowu igłą traktować :/

nati: dobry układ z mężem i z kaczką :D Oooo grill! Sezon rozpoczynasz? Fajnie :) A co do pytania o test owu wykrywającego ciążę: teraz masz jakoś koło 20 dc?

karola: czujesz nasze pozytywne wibracje? :D Jak tam wizyta? Mam nadzieję, że już weszłaś :)

reklama
A quwa zle pytanie odebralam..
Niby może wykryc a nie musi :)
Dziewczyny robiły nawet jak bladziochy na ciazowym wychodzily , trochę przed @ .
Edit : podejrzewasz ciążę ? ;)

Do góry