reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Czesc Dziewczynki!
Przepraszam,ze was tak zaniedbuje,ale mam tyle na glowie jak mam dzien wolny,ze pod nie wiadomo za co sie lapac najpierw.Dzisiaj bylam po ten wniosek 500+ z niektorymi polami mam problem jesli chodiz o wypelnienie,we wtorek pójdę do MOPSU to mi wytlumacza...Mam jakies dziwne plamienia lekkie zmieszane ze sluzem,piersi mnie bola jak cholera.Przyznam,ze licze juz na @ bo akurat jak moj wroci 20 kwietnia to bede bardzo plodna hihihi...Istnieje wtedy duuuza szansa na zrobienie malego motocyklisty hihihihi :D

reklama
Ruda ja takk oglądałam te wnioski nie takie zle prawie jaak na becikowe , ale ja to dupcze mi nawet roodzinnego nie chcieli dac a 500 dadzą ta haha :D
No to jak twój facet wróci to pierwsze co , się trzeba zabrać do roboty :)

Nati a to z nfz ? :) obejrzymy co mi powie ja mam w pon wizytę :)

Mbie od wczoraj jajniki pobolewaja ...

Nie nfz prywatnie wiesz wtedy 0 dzieci czlowiek mial wiecej kasy dla siebie hehe , teraz mam medicover w pracy i ciaze prowadza / badania itd i jeszcze gin ktora tam przyjmuje , przyjmuje tez u mnie w miescie prywatnie wiec w razie wojny mial bym ją tez na miejscu

Ruda ja takk oglądałam te wnioski nie takie zle prawie jaak na becikowe , ale ja to dupcze mi nawet roodzinnego nie chcieli dac a 500 dadzą ta haha :D
No to jak twój facet wróci to pierwsze co , się trzeba zabrać do roboty :).

Z lozka nie wypuszcze hahaha,jumzmu zapowiedzialam,a on do mnie :"ja nie zamierzam z niego wychodzic..." hehehehe :-D

Nati no ja też chodziłam cała ciążę aż do porodu , cc mi robił spoko gin , opiekował się mną w szpitalu i jakoś mu zaufalam i chodzę do niego na nfz , choć prywatnie też przyjmuje ale 40km odemnie ma prywatny gabinet a z nfz 15minut :)

Ruda no too dzieci do mamy lub kogoś i weekend lozkowy[emoji14]
karolcia kochana co u Ciebie jak po wizycie ?

anula a ty co tam balujesz na balu ? ;)

Kruczyca , azylek hop hop :)

Ruda no too dzieci do mamy lub kogoś i weekend lozkowy[emoji14]

Moja mam nie zyje od 7 lat niestety :(,a byly maz jest tylko dwa tyg to ich teraz na weekend zabiera.Poradzimy sobie.Wzielam tak ulozylam grafik,ze trzy dni mam wolne pod rzad i wybieramy sie do Krakowa,ale to jeszcze sie zobaczy,jak nie to najwyzej wypuscimy sie wieczorem gdzies na kolacje ,a potem ostro goracy sex :D

reklama
Do góry