reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Czesc Dziewczynki!
Przepraszam,ze was tak zaniedbuje,ale mam tyle na glowie jak mam dzien wolny,ze pod nie wiadomo za co sie lapac najpierw.Dzisiaj bylam po ten wniosek 500+ z niektorymi polami mam problem jesli chodiz o wypelnienie,we wtorek pójdę do MOPSU to mi wytlumacza...Mam jakies dziwne plamienia lekkie zmieszane ze sluzem,piersi mnie bola jak cholera.Przyznam,ze licze juz na @ bo akurat jak moj wroci 20 kwietnia to bede bardzo plodna hihihi...Istnieje wtedy duuuza szansa na zrobienie malego motocyklisty hihihihi :D

reklama
Ruda ja takk oglądałam te wnioski nie takie zle prawie jaak na becikowe , ale ja to dupcze mi nawet roodzinnego nie chcieli dac a 500 dadzą ta haha :D
No to jak twój facet wróci to pierwsze co , się trzeba zabrać do roboty :)

Nati a to z nfz ? :) obejrzymy co mi powie ja mam w pon wizytę :)

Mbie od wczoraj jajniki pobolewaja ...

Nie nfz prywatnie wiesz wtedy 0 dzieci czlowiek mial wiecej kasy dla siebie hehe , teraz mam medicover w pracy i ciaze prowadza / badania itd i jeszcze gin ktora tam przyjmuje , przyjmuje tez u mnie w miescie prywatnie wiec w razie wojny mial bym ją tez na miejscu

Ruda ja takk oglądałam te wnioski nie takie zle prawie jaak na becikowe , ale ja to dupcze mi nawet roodzinnego nie chcieli dac a 500 dadzą ta haha :D
No to jak twój facet wróci to pierwsze co , się trzeba zabrać do roboty :).

Z lozka nie wypuszcze hahaha,jumzmu zapowiedzialam,a on do mnie :"ja nie zamierzam z niego wychodzic..." hehehehe :-D

Nati no ja też chodziłam cała ciążę aż do porodu , cc mi robił spoko gin , opiekował się mną w szpitalu i jakoś mu zaufalam i chodzę do niego na nfz , choć prywatnie też przyjmuje ale 40km odemnie ma prywatny gabinet a z nfz 15minut :)

Ruda no too dzieci do mamy lub kogoś i weekend lozkowy[emoji14]
karolcia kochana co u Ciebie jak po wizycie ?

anula a ty co tam balujesz na balu ? ;)

Kruczyca , azylek hop hop :)

Ruda no too dzieci do mamy lub kogoś i weekend lozkowy[emoji14]

Moja mam nie zyje od 7 lat niestety :(,a byly maz jest tylko dwa tyg to ich teraz na weekend zabiera.Poradzimy sobie.Wzielam tak ulozylam grafik,ze trzy dni mam wolne pod rzad i wybieramy sie do Krakowa,ale to jeszcze sie zobaczy,jak nie to najwyzej wypuscimy sie wieczorem gdzies na kolacje ,a potem ostro goracy sex :D

reklama
Do góry