reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux ja mam inna norme podaną .
Tak tylko ze ja na własną rękę brałam ten castangus 2 rano + jedna na wieczór cała broomergon.
A co zz ciąża przy tak niskiej?
nie wiem, kazde ma swoje normy, zorientuj sie czy Twoje nie ma zawyzonych, bo niektore tak maja, myslisz, ze moglas zajsc i temu az taki spadek?

Lux no przecież dodalam zdjecie pisze tam wszystko ..
Na bank w ciąży nie jestem a spadek tak jak pisałam jest na bank po castangusie , tylko co teraz z tym zrobić , bo widać że za dużą dawke biorę ...
Ehhh i pytalam czy niska prolaktyna tez utrudnia zajść bo u mnie jest niska ...

Edit : Jugo ty pomożesz wiem o tym ! :)

reklama
Lux no przecież dodalam zdjecie pisze tam wszystko ..
Na bank w ciąży nie jestem a spadek tak jak pisałam jest na bank po castangusie , tylko co teraz z tym zrobić , bo widać że za dużą dawke biorę ...
Ehhh i pytalam czy niska prolaktyna tez utrudnia zajść bo u mnie jest niska ...
ja czytałam ulotke castangusa że kobiety do 60 kg tylko 1 tabletka dziennie a kobiety które waż wiecej 2 tabletki dziennie

Do góry