reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patrycja super też czytałam , tylko ja go brałam na własną rękę bez konsultacji z lekarzem.
Od lekarza mam bromka .

reklama
Lux no przecież dodalam zdjecie pisze tam wszystko ..
Na bank w ciąży nie jestem a spadek tak jak pisałam jest na bank po castangusie , tylko co teraz z tym zrobić , bo widać że za dużą dawke biorę ...
Ehhh i pytalam czy niska prolaktyna tez utrudnia zajść bo u mnie jest niska ...

Edit : Jugo ty pomożesz wiem o tym ! :)
nie znam sie, ale za niska to chyba tak jak za wysoka, niedobrze wplywa...moze odstaw go narazie, .moze ta podwojna dawka Ci ja tak obnizyla, on podobno bardziej od bromnka obniza,z tego co sie kiedys orientowalam, niby ziolowy a zobacz jaki silny

Lux tylko wiesz mam nadzieję , że po odstawiniu i brania tylko bromka na noc znów mi jakoś mega nie skoczy eh..

Patrycja super też czytałam , tylko ja go brałam na własną rękę bez konsultacji z lekarzem.
Od lekarza mam bromka .
na moje to za dużą dawke brałaś bo wczesniej napisałaś że bierzesz dwie tabletki rano i jeszcze jedną na wieczór a w ulotce pisze że tylko dwie dziennie można więc pewnie dlatego tak ci się obnizyła

reklama
Do góry