Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie znam sie, ale za niska to chyba tak jak za wysoka, niedobrze wplywa...moze odstaw go narazie, .moze ta podwojna dawka Ci ja tak obnizyla, on podobno bardziej od bromnka obniza,z tego co sie kiedys orientowalam, niby ziolowy a zobacz jaki silnyLux no przecież dodalam zdjecie pisze tam wszystko ..
Na bank w ciąży nie jestem a spadek tak jak pisałam jest na bank po castangusie , tylko co teraz z tym zrobić , bo widać że za dużą dawke biorę ...
Ehhh i pytalam czy niska prolaktyna tez utrudnia zajść bo u mnie jest niska ...
Edit : Jugo ty pomożesz wiem o tym !
castagnusa mozna brac na wlasna reke, bo to lek ziolwy, mowie Ci odstaw go i zbadaj za jakis czas prl, najlepiej 3-5 dc, wtedy sie ja powinno badacPatrycja super też czytałam , tylko ja go brałam na własną rękę bez konsultacji z lekarzem.
Od lekarza mam bromka .
no duzo, bo on obniza prl i pms leczy, nic tak nie boli juz przed @czytałam że dużo dziewczyn zachodziło po castangusie w ciąże
sprobuj i obserwuj organizm i mowie Ci, zbadaj prl jak bedziesz miec @Lux tylko wiesz mam nadzieję , że po odstawiniu i brania tylko bromka na noc znów mi jakoś mega nie skoczy eh..
na moje to za dużą dawke brałaś bo wczesniej napisałaś że bierzesz dwie tabletki rano i jeszcze jedną na wieczór a w ulotce pisze że tylko dwie dziennie można więc pewnie dlatego tak ci się obnizyłaPatrycja super też czytałam , tylko ja go brałam na własną rękę bez konsultacji z lekarzem.
Od lekarza mam bromka .
bromek plus castagnus tak silnie zadzialaly w spolcena moje to za dużą dawke brałaś bo wczesniej napisałaś że bierzesz dwie tabletki rano i jeszcze jedną na wieczór a w ulotce pisze że tylko dwie dziennie można więc pewnie dlatego tak ci się obnizyła