reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati a ty jakie testy owu stosujesz ?
Ja w tym cyklu mam takie z niebieską końcówką i są dziwe bardzo :D

reklama
tęczowa no to może tam bliźniaki będą ;)
Najpierw ty potem , Jugo , anula itd... ooo ja ale by było :)
No już w niedziele sie dowiesz czy to parka czy nie ;)

Olciaaa ale widac , że dobre te testy kreskę fajna pokazują :)
Nie chcą te kosmici mnie też porwać i zrobic tak by takie ładne testy wychodziły[emoji14]

Nati na bank owullki nie było , śluzu zero , testy nie wiadomo co , jajnikow nie czuje ...
Mam podwyższoną prolaktyne , niby o trochę ale watpie ..
Jestem przygotowana na następny cykl ;)

xBumx tak stosuje te paskowe z apteki co w paczce jest 5 sztuk , zaczelam robic w 9 dc i byly od niewidocznych do pozytywnego 14 tego , a 15 dc krecha byla juz taka sam jak testowa . potem przestalam robic i zrobilam w 19dc i krechy byly takie same :-/ a dzis 20dc i krech ledwo widoczna wiec nie wiem czy mialam dwie ow hehe albo zadnej w pierwszej ow nic nie peklo i organizm probowal jeszcze raz ow ale juz jest za pozno , bo okres juz za 7 dni

Ja nie robilam prolaktyny , ale mam tez male endo bo w tamtym cyklu jak bylam u gina to w 22 dc bylo tylko 7mm..... ps w piersza ciaze zaszlam po paru miesiacach dopiero jak gin przepisal clo a to bylo 8 lat temu czyli bylam troszke mlodsza niz teraz :-)

Tęczowa i co chwalisz je sobie czy jakieś trefne ?

Xbumx poczekaj na opinie tęczowej bo zaraz się okaże że jakaś lipę wyprodukowali :p oj nie chciałabyś jeszcze by Ci namieszali jak u mnie :p albo ja mam jakąś niewidoczna @ i rzeczywiście to owu ... Czapkę niewidke sobie zakłada ...

reklama
Do góry