reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati a ty jakie testy owu stosujesz ?
Ja w tym cyklu mam takie z niebieską końcówką i są dziwe bardzo :D

reklama
tęczowa no to może tam bliźniaki będą ;)
Najpierw ty potem , Jugo , anula itd... ooo ja ale by było :)
No już w niedziele sie dowiesz czy to parka czy nie ;)

Olciaaa ale widac , że dobre te testy kreskę fajna pokazują :)
Nie chcą te kosmici mnie też porwać i zrobic tak by takie ładne testy wychodziły[emoji14]

Nati na bank owullki nie było , śluzu zero , testy nie wiadomo co , jajnikow nie czuje ...
Mam podwyższoną prolaktyne , niby o trochę ale watpie ..
Jestem przygotowana na następny cykl ;)

xBumx tak stosuje te paskowe z apteki co w paczce jest 5 sztuk , zaczelam robic w 9 dc i byly od niewidocznych do pozytywnego 14 tego , a 15 dc krecha byla juz taka sam jak testowa . potem przestalam robic i zrobilam w 19dc i krechy byly takie same :-/ a dzis 20dc i krech ledwo widoczna wiec nie wiem czy mialam dwie ow hehe albo zadnej w pierwszej ow nic nie peklo i organizm probowal jeszcze raz ow ale juz jest za pozno , bo okres juz za 7 dni

Ja nie robilam prolaktyny , ale mam tez male endo bo w tamtym cyklu jak bylam u gina to w 22 dc bylo tylko 7mm..... ps w piersza ciaze zaszlam po paru miesiacach dopiero jak gin przepisal clo a to bylo 8 lat temu czyli bylam troszke mlodsza niz teraz :-)

Tęczowa i co chwalisz je sobie czy jakieś trefne ?

Xbumx poczekaj na opinie tęczowej bo zaraz się okaże że jakaś lipę wyprodukowali :p oj nie chciałabyś jeszcze by Ci namieszali jak u mnie :p albo ja mam jakąś niewidoczna @ i rzeczywiście to owu ... Czapkę niewidke sobie zakłada ...

reklama
Do góry