reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

olciaa - chodzi Ci o clo tak ....... pewnie się po nie wybiore tylko co ustale wizyte z mom ginem to zmieniaja mi grafik w pracy albo znowu z moimi dzieciakami ide do lekarza teraz wlasnie mam corke na antybiotyku :-/ teraz wlasnie musze ustalic wizyte nie wiem czy zdaze bo cloe z tego co pamietam zarzywa sie w pierwszych dniach

reklama
Olciaaa teraz ogólnie będę zamawiać od innego producenta i są sprawdzone bo kolezanka uzywa mam nadzieję , że przyjdą odpowiednie ;)

Xbumx no to żeby przyszły właściwe :p

Dziewczyny a tak z innej beczki próbowaliście może smalec z borsuka podobno dobry na różne choroby typu kaszel grypa itp ? Próbowaliście ?

anula: tekst M jest super :D hihi mężczyźni :D Bo to tak często niestety, że jak człowiek nie bardzo chce to wtedy wychodzi. Ma to i plusy i minusy :| Aaa no tak, bo twój syn jutro urodziny ma :D Wspomnienia :) Pocieszyłaś mnie stwierdzeniem, że wolisz rodzić niż chodzić do dentysty. Mniej sie będe bała porodu :D

xbum: dla faceta "nie można" to działa jak najlepszy afrodyzjak :D Na mojego tak przynajmniej działa :D

nati: witam nową koleżankę :) Fajnie, że już masz dwójkę :) Ja tez chciałabym mieć trójkę, a dopiero zaczynam :D:D:D Powodzenia :) Ja mam 19 dc więc dzień przed :)

olcia: hihi nieżle z tą owulacją :D Nie myślisz o owu to masz owu :D Nie myślisz o ciąży to jesteś w ciąży :D A z seksem to różnie jest, niektórzy mówią, że dobrze codziennie, inni, że co 2 dni a jeszcze inni 2 razy dziennie mówią :| I bądź tu mądry :D

lux: mam nadzieję, że szybko się otrząśnie i naładuje akumulatory. Najważniejsze to się wspierać.

Moje jajniki dzisiaj szaleją...Hmmm może to po gmeraniu głowicą do usg. Ginekolog szukał lewego jajnika, bo ten się schował :D

Jugo nie chcę sfałszować wyniku bo pisalyscie , ze też może być wtedy podwyzszona :)

KWIECIEŃ:
1.04: Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Xbum - prolaktyna

3.04: Azylek - wizyta u ginekologa
4.04: Tęczowa - podglądanie kropka albo kropków :D

4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
16.04: Kruczyca - ślub

Komuś dopisać wizytę czy badania?

Ostatnia edycja:
reklama