reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula - moje dzieciaki to corka 7 lat i syn 5 lat nie moga się doczekac fasolki hehe
xBumx- to moj 20 dc
mój też .... dziś mowie rano ze do lekarza jadę a ten z textem " rodzić jedziesz ? " ja mowie ze nie co ty .... a potem wracamy ze szkoły i pytal kiedy znowu będę w ciąży bo on chciałby na urodziny brata czy nie da się żebym jutro była ..... jak miałam w grudniu ciążę pozamaciczna to musiałam mu wytłumaczyć po co idę do szpitala bo nie mógł przeżyć ze będę miała operacje i ze mi nogę utna bo noga mi dretwiala wiec mu powiedziałam i teraz mówi ze juz miał brata ale w szpitalu go zabili bo musieli mnie ratowac - włosy dęba stają

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
xBumx - super bedziemy mniej wiecej razem testować ja mam cykle 27,51 hehe taka mi średnia wyszła , już od jakiegos czasu myslelismy nad trzecim dzieciatkiem latka lecą wiec do roboty

anula o boziuuu ale sobie to wyobrazil aż strach ...
Ale co dzieci prawdę powiedzą i one też to na pewno przeżywają .

Mi zawsze P mówił , że starania tak jak młodą będzie miała z 5 lat , dobrze ze podjęliśmy decyzję wcześniej bo nie wiadomo co to by było za 5 lat ...

luxuorius wiesz faceci tez to przezywaja ... czasami gorzej niz my ehh najwazniejsze zeby byc w tym razem i sie wspierac

xbumx no cos ty :D owulacyjny ;p wiem dziwny ale tylko takie w aptece byly ... przed wizyta u endokrynologa robilam bete takze 0.100 bylo watpie zeby byla to ciaza to wykluczam w 100% a do gina pojde i to nawey jutro jak mnie przyjmie

anula zazdroszcze porodu ja to mialam tramatyczny jak juz bylo po to nie potrafilam sie cieszyc ... a dzieci w kwietniu 3 lata corka a drugie 30 :D facet to tez dziecko tylko wielkoscia nadrabia ;p

anula 88- moje dzieciaki podobnie pytaj ciagle kiedy dzidziu my nie ukrywamy tego w domu mowimy glosno zeby ich przyzwyczaic ....mlodszy chce brata a corka siostre hehe chyba musze miec blizniaki :-)

Nati nooo będziemy :) Choć ja mam ten cykl stracony raczej owulacji nie było [emoji57]

Olciaaa hahaha dokładnie facet to jeszcze gorsze dziecko [emoji23]
Kurczę to może faktycznie owu , no idź jutro idź dowiemy się co tam u Ciebie słychać naa dole [emoji6]

Moj M niby tego nie pokazuje tak ja, bo ja staraniami zyje wiecie 24/7 hehe ale jak coś nie wychodzi albo widzi ze ja chodze z dziwna miną to chodzi czyta i mowi trzeba to trzeba tamto :-)

reklama
Lux faceci też to jakoś na swój sposób przeżywają , mój P za każdym razemm jak @ przyjdzie to smutny chodzi ...
No ale co zrobic .

Do góry